MADMAX 17 Μαίου 2011 #1 Share 17 Μαίου 2011 για σας ημε κενουργιος αν δητε καπιο ορθογραφικο λαθοσ μην δοσετε σιμασια (θα ηθελα να ροτισο οταν γενουντε η μικρι μονομαχη τη 8α τουσ ταιζο κατα πσιγμενα σκουλικακια η καπιο αλλο φαγητο ) εφχαριστο πολι για τον χρονο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisazre 17 Μαίου 2011 #2 Share 17 Μαίου 2011 για σας ημε κενουργιος αν δητε καπιο ορθογραφικο λαθοσ μην δοσετε σιμασια (θα ηθελα να ροτισο οταν γενουντε η μικρι μονομαχη τη 8α τουσ ταιζο κατα πσιγμενα σκουλικακια η καπιο αλλο φαγητο ) εφχαριστο πολι για τον χρονο σας Καλώς ήρθες και καλή επιτυχία με τα μωρά σου αν είχες ή θα έχεις αναπαραγωγή μονομάχων. Διάβασε αυτό το άρθρο για την κατασκευή των αρτέμια Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 17 Μαίου 2011 Author #3 Share 17 Μαίου 2011 χιλια εφχαριστο για την πληροφορια ε πανο στην επιφανια του ενιδριου πρεπη να βαλο στρογιλο σολινακι για να μαζεπσι εκη τησ φουσκαλεσ η 8α παι να κανη φολια καπου αλλου ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 17 Μαίου 2011 Author #4 Share 17 Μαίου 2011 καλησπερα και παλι σημερα πιγα σε ενα πετ σοπ μιποσ παρο κανενα ορεο στολιδι και μου πιγε το ματι μ σε εναν καταπλικτικο μονομαχο τον τσιβισα πιγα να παρο τροφι και μου εδοσε μια τροφι που ηνε μπιλακια μικρα κοκκινα η τροφη λεγετε atison's betta pro τη τροφη ηνε αφτη εγο ηξερα τα σκουλικακια ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 17 Μαίου 2011 #5 Share 17 Μαίου 2011 καλησπερα και παλι σημερα πιγα σε ενα πετ σοπ μιποσ παρο κανενα ορεο στολιδι και μου πιγε το ματι μ σε εναν καταπλικτικο μονομαχο τον τσιβισα πιγα να παρο τροφι και μου εδοσε μια τροφι που ηνε μπιλακια μικρα κοκκινα η τροφη λεγετε atison's betta pro τη τροφη ηνε αφτη εγο ηξερα τα σκουλικακια ?????? Είναι πολύ καλή τροφή Διάβασε το παρακάτω link για πληροφορίες http://www.oceannutrition.eu/products.aspx?Product=betta-pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 17 Μαίου 2011 Author #6 Share 17 Μαίου 2011 σε εφχαριστο πολι φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisazre 17 Μαίου 2011 #7 Share 17 Μαίου 2011 χιλια εφχαριστο για την πληροφορια ε πανο στην επιφανια του ενιδριου πρεπη να βαλο στρογιλο σολινακι για να μαζεπσι εκη τησ φουσκαλεσ η 8α παι να κανη φολια καπου αλλου ???? Καλή ιδέα αυτή με το σωληνάκι ή και με πλαστικό ποτηράκι. Στερέωσε το μόνο με βεντούζα για να μην μετακινηθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisazre 17 Μαίου 2011 #8 Share 17 Μαίου 2011 Είναι πολύ καλή τροφή Διάβασε το παρακάτω link για πληροφορίες http://www.oceannutrition.eu/products.aspx?Product=betta-pro Να την βρίσκαμε και εύκολα αγαπητέ Alpha ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 18 Μαίου 2011 Author #9 Share 18 Μαίου 2011 σε ευχαριστο για την πληροφορια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος