Jump to content

Dennerle Nano Marinus 30

ΜΑΝΤΑΛ

Recommended Posts

Φίλοι ,

επανέρχομε δριμύτερος.

Αγόρασα το berlin airlift 60 της red sea .Ενώ τα πρώτα 10 λεπτά, από την τοποθέτηση, έβγαζε αφρό μέχρι το κύπελλο,μετά σταμάτησε να βγάζει.......... 6 ώρες μετά δεν βγάζει αφρό.

Τι συμβαίνει καθάρισα από την βρώμα ? ( αστείο )

Είναι μεγάλο το σκιμμερ για το 30 λιτρα ενυδρειάκι?

Έχω βάλει μικρή αεραντλία?

Κάτι άλλο ?

Ας μου πει την γνώμη του κάποιος , παρακαλώ

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά

Φίλοι ,

επανέρχομε δριμύτερος.

Αγόρασα το berlin airlift 60 της red sea .Ενώ τα πρώτα 10 λεπτά, από την τοποθέτηση, έβγαζε αφρό μέχρι το κύπελλο,μετά σταμάτησε να βγάζει.......... 6 ώρες μετά δεν βγάζει αφρό.

Τι συμβαίνει καθάρισα από την βρώμα ? ( αστείο )

Είναι μεγάλο το σκιμμερ για το 30 λιτρα ενυδρειάκι?

Έχω βάλει μικρή αεραντλία?

Κάτι άλλο ?

Ας μου πει την γνώμη του κάποιος , παρακαλώ

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά

Κανενα σκιμερακι που δουλευει με ξυλολιθους δεν ειναι αποτελεσματικο...πες οτι εκανες ενα λαθος κ αγορασε κανενα tmc v2 nano.

Κανενα σκιμερακι που δουλευει με ξυλολιθους δεν ειναι αποτελεσματικο...πες οτι εκανες ενα λαθος κ αγορασε κανενα tmc v2 nano.

Συμφωνώ και εγώ, πλέον υπάρχουν φτηνές λύσεις οπότε δεν αξίζει να ρισκάρεις.

Συμφωνώ και εγώ, πλέον υπάρχουν φτηνές λύσεις οπότε δεν αξίζει να ρισκάρεις.

Τελικά το σκιμμερ....δουλεύει.

Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο αλλά για τα χρήματα σε σχέση με τα λίτρα για τα οποία το αγόρασα, καλό είναι τελικά.

Δεν είναι ότι καλύτερο, για τον λόγο ότι μάλλον θέλει τακτικά στο μήνα αλλαγή η ξυλόπετρα ενώ ένα σκιμμερ με αντλία δεν θα είχε τέτοιο θέμα.

Επίσης το σκιμμερ δούλεψε δηλ. άρχισε να βγάζει αφρό, όταν έβαλα πιό ισχυρή αεραντλία.

Σίγουρα, όμως, δεν περιμένω να δω και πολλά αφού η εταιρεία το δίνει για 60 γαλόνια δηλ. περίπου 240 λίτρα και το έχω βάλει να δουλεύει σε περίπου 25 λίτρα. Δεν έχει δηλ. και πολλά λίτρα για να καθαρίσει και να βγάλει βρώμα.

Στήνοντας ταυτόχρονα και με την ησυχία μου το 125 λιτρο, έχω βάλει στο μάτι το deltec 300.....νομίζω ότι λόγω σταθερότητας του επειδή έχει αντλία, θα είναι καλύτερο......θα έχει και κάποια λίτρα να ξεβρωμίσει......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...