gregory32 23 Οκτωβρίου 2006 #1 Share 23 Οκτωβρίου 2006 (edited) θα ηθελα να κανω την εξης χαζη ερωτηση. οι καρδιναλιοι ειναι ψαρια που βαφωνται οπως καποια αλλα? Έγινε επεξεργασία 23 Οκτωβρίου 2006 - gregory32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasf 23 Οκτωβρίου 2006 #2 Share 23 Οκτωβρίου 2006 θα ηθελα να κανω την εξης χαζη ερωτηση. οι καρδιναλιοι ειναι ψαρια που βαφωνται οπως καποια αλλα? οι ροδοστομοι η οι καρδιναλιοι ρωτας αν βαφονται? για να δεις σχετικα για βαμμενα ψαρια δες http://www.deathbydyeing.org/colormedead.htm και στο link της υπογραφης μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
poelicia 23 Οκτωβρίου 2006 #3 Share 23 Οκτωβρίου 2006 οι ροδοστομοι η οι καρδιναλιοι ρωτας αν βαφονται? για να δεις σχετικα για βαμμενα ψαρια δες http://www.deathbydyeing.org/colormedead.htm και στο link της υπογραφης μου ..μηπως ειναι η ωρα περασμενη και με γελουν τα ματια μου? ..μα ειναι δυνατον να βαφονται τα ψαρακια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 24 Οκτωβρίου 2006 #4 Share 24 Οκτωβρίου 2006 ..μηπως ειναι η ωρα περασμενη και με γελουν τα ματια μου?..μα ειναι δυνατον να βαφονται τα ψαρακια? Kι όμως είναι δυνατόν, είναι δυνατόν.... οι καρδιναλιοι ειναι ψαρια που βαφωνται οπως καποια αλλα? Οι καρδινάλιοι δεν βάφονται. Αν εννοείς τα χρώματά τους τότε αυτά είναι από του φυσικού τους κόκκινα και μπλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agalenia 10 Νοεμβρίου 2006 #5 Share 10 Νοεμβρίου 2006 ..μηπως ειναι η ωρα περασμενη και με γελουν τα ματια μου? ..μα ειναι δυνατον να βαφονται τα ψαρακια? Τα παπαγαλόψαρα τι νομίζεις ότι είναι; Και μεταλλαγμένα και βαμμένα. Άστα. Και μη χειρότερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος