bazelakos 16 Μαίου 2011 #1 Share 16 Μαίου 2011 με λενε Γιωργο ειμαι απο βολο αλλα μενω στο αμυνταιο λογω δουλειας (στρατιοτικος) παλια ειχα ενυδρειο και δουλευα και στο pet shop του θειου μου αλλα επειδη ηταν λιγα τα λευτα μπικα στο στρατο. οταν μπικα τα παρατισα αλλα επειδη μου ελειψε το ενυδρειο αγωρασα ενα μικρο(100 λιτρα) πριν λιγο καιρο αλλα επειδη βιαστικα να το παρω για τα ψαρια που θελω να βαλω ειναι μικρο(αφρικανες μαλαουι) θα παρω ενα καινουριο με διαστασεις περιπου 1,50χ55χ65 οποιος βιαζετε σκονταφτει Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 16 Μαίου 2011 #2 Share 16 Μαίου 2011 Καλως όρισες στην παρεα μας!! Οι φιλοι αφρικανοι θα σε περιποιηθουν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 16 Μαίου 2011 #3 Share 16 Μαίου 2011 Καλως ηλθες στην παρεα! Με το καλο να παρεις το μεγαλο,οσο για το μικρο μην στεναχωριεσαι,κατι καλο θα το κανουμε...Σε περιμενουμε στην αφρικανικη γωνια του φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisazre 16 Μαίου 2011 #4 Share 16 Μαίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 17 Μαίου 2011 #5 Share 17 Μαίου 2011 Καλως ηλθες στην παρεα! Με το καλο να παρεις το μεγαλο,οσο για το μικρο μην στεναχωριεσαι,κατι καλο θα το κανουμε...Σε περιμενουμε στην αφρικανικη γωνια του φορουμ. Αρχικα καλος ηρθες φιλε μου. Και δευτερον ποια γωνιτσα??Εσεις εχετε πιασει το κεντρο και εχετε πεταξει φυτεμενους και θαλασσινους στις ακρες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 17 Μαίου 2011 #6 Share 17 Μαίου 2011 Αρχικα καλος ηρθες φιλε μου. Και δευτερον ποια γωνιτσα??Εσεις εχετε πιασει το κεντρο και εχετε πεταξει φυτεμενους και θαλασσινους στις ακρες.. hahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 17 Μαίου 2011 #7 Share 17 Μαίου 2011 Καλως ηρθες στην ομορφη παρεα μας.Διαλεξες τον ορθο δρομο με την Αφρικη Εισαι σε καλα χερια,ολα θα πανε καλα και θα απολαυσεις την αγρια Αφρικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts