dimos 16 Μαίου 2011 #1 Share 16 Μαίου 2011 Καλησπέρα Όπως λέει και ο τίτλος Μήπως Είμαι υπερβολικός ; Έχω ένα ενυδρειο 120χ44χ57 και έχω τρία φίλτρα ένα eheim 2073 ένα eheim 2413 και ένα fluval 205 στο ενυδρειο έχω μοπανι κανά δυο ρίζες καμία ντουζίνα ανουμπιες και μερικούς εχινοδορους απο ψάρια 3 Oscar 2 severum 2 corry 1 botia σαν ζεβρα είναι ένα σαλιγκαρακι προίκα απο ένα φυτό και 2 παπαγαλοψαρα δυστυχώς απο το προηγούμενο ενυδρειο που ξεστησα ......Τι λέτε υπερβαλω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Μαίου 2011 #2 Share 16 Μαίου 2011 (edited) Υπερβαλλεις αλλα οχι ως προς τη φιλτρανση,αλλα ως προς τον αριθμο των εν λογω ψαριων Έγινε επεξεργασία 16 Μαίου 2011 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 16 Μαίου 2011 Author #3 Share 16 Μαίου 2011 Υπερβαλλεις αλλα οχι ως προς τη φιλτρανση,αλλα ως προς τον αριθμο των εν λογω ψαριων Τι να κάνω τι να βγάλω και που να το δώσω ρημαδα επαρχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 16 Μαίου 2011 #4 Share 16 Μαίου 2011 ισως αν ανοιγες κανα θεμα οτι χαριζονται μπορει καπιος να τα ηθελε βαλε και καμια φοτο.....εστω κ απο καπου εκει γυρω η να ερθεις σε συνενοειση με κανα ενυδρειο-μαγαζο........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 16 Μαίου 2011 Author #5 Share 16 Μαίου 2011 ισως αν ανοιγες κανα θεμα οτι χαριζονται μπορει καπιος να τα ηθελε βαλε και καμια φοτο.....εστω κ απο καπου εκει γυρω η να ερθεις σε συνενοειση με κανα ενυδρειο-μαγαζο........ Συννενοηση με ενυδρειομαγαζο στη Λαμία ; Το άλλο με το τοτο το ξέρεις ; Φίλε μου δυστυχώς τα πράγματα εδω είναι αστα για να μην χρησιμοποιήσω άλλη λέξη και μας κόψουν το μήνυμα ...αλλα η αλήθεια είναι ότι ο φίλος προηγούμενος είχε δίκιο .... Πρέπει να φτιάξω ένα ενυδρειο ακόμα και θα το λύσω το θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος