DIMITRIOS 16 Μαίου 2011 #1 Share 16 Μαίου 2011 Κρατηστε την ανασα σας.... http://www.youtube.com/watch?v=UEb81tjX_Sc...feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Μαίου 2011 #2 Share 16 Μαίου 2011 Αυτος που τραβουσε το δολωμα,επρεπε μετα να γινει δολωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 16 Μαίου 2011 #3 Share 16 Μαίου 2011 Κρατηστε την ανασα σας.... http://www.youtube.com/watch?v=UEb81tjX_Sc...feature=related Ααααχχχχ... Τι μου θύμησες! Τότε που πάλευα στα απύθμενα νερά της Λούτσας με έναν μεγαλοδόντη 8μιση μέτρα και τον εξουδετέρωσα με γροθιές... Ακόμα πονάει το χέρι μου όταν αλλάζει ο καιρός, αλλά πιστεύω πως τα τραύματα στον μεγαλοδόντη τον έχουν κάνει πλέον χορτοφάγο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 16 Μαίου 2011 #4 Share 16 Μαίου 2011 Βρε τον φουκαρά τον καρχαρία τρομάρα που θα πήρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Μαίου 2011 #5 Share 16 Μαίου 2011 Ααααχχχχ... Τι μου θύμησες! Τότε που πάλευα στα απύθμενα νερά της Λούτσας με έναν μεγαλοδόντη 8μιση μέτρα και τον εξουδετέρωσα με γροθιές... Ακόμα πονάει το χέρι μου όταν αλλάζει ο καιρός, αλλά πιστεύω πως τα τραύματα στον μεγαλοδόντη τον έχουν κάνει πλέον χορτοφάγο! Ψιτ.................. Κοψε κατι γιατι θα τα σκοτωσω ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 16 Μαίου 2011 #6 Share 16 Μαίου 2011 Ψιτ.................. Κοψε κατι γιατι θα τα σκοτωσω ολα Ρε... Αλήθεια σου λέω! Και μετά της έριξα έναν.... Υπάρχουν και σε βίντεο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Μαίου 2011 #7 Share 16 Μαίου 2011 Ρε... Αλήθεια σου λέω! Και μετά της έριξα έναν.... Υπάρχουν και σε βίντεο! Ααααααα..........τωρα που ειπες βιντεο. Σου στελνω ενα να δεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 16 Μαίου 2011 #8 Share 16 Μαίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikitas79 16 Μαίου 2011 #9 Share 16 Μαίου 2011 Ααααχχχχ... Τι μου θύμησες! Τότε που πάλευα στα απύθμενα νερά της Λούτσας με έναν μεγαλοδόντη 8μιση μέτρα και τον εξουδετέρωσα με γροθιές... Ακόμα πονάει το χέρι μου όταν αλλάζει ο καιρός, αλλά πιστεύω πως τα τραύματα στον μεγαλοδόντη τον έχουν κάνει πλέον χορτοφάγο! Μήπως είσαι αδερφός του Τσάκ Νόρις?Δεν εξηγείται αλλιώς!!!! Τα σπάει πάντως το βιντεάκι!Οι τύποι πρέπει να μετρήσανε 5-6 ζωές μέχρι να βγούνε από το κλουβί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος