lege 16 Μαίου 2011 #1 Share 16 Μαίου 2011 (edited) scatofagus: http://www.aquanovel.com/images/peces/argus3.jpg monodactylous: http://animal-world.com/encyclo/fresh/perc...WFPeM_Ap8SM.jpg εβαλα και τα δυο ψαρακια στο ενυδρειο και ψοφησαν γρηγορα.μετα εμαθα οτι ειναι για υφαλμυρο νερο αλλα ρωτησα στο καταστημα και μου ηπαν οτι ειναι και για γλυκο.εσεισ τη λετε>>>?????? Έγινε επεξεργασία 16 Μαίου 2011 - lege Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Μαίου 2011 #2 Share 16 Μαίου 2011 Σε τι συνθηκες ζουσαν στο καταστημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lege 16 Μαίου 2011 Author #3 Share 16 Μαίου 2011 σε γλύκο νερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Μαίου 2011 #4 Share 16 Μαίου 2011 Αρα κατι συμνβαινει με το ενυδρειο που τα εβαλες. Ανεφερε λεπτομερειες........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lege 16 Μαίου 2011 Author #5 Share 16 Μαίου 2011 δεν ξερω τη να πω, και τη νακανω ψοφωσαν αμεσως.παντος επικεντρρωνω το προβλημα στην σκληροτητα του νερου πρεπει να ειναι πολλυ σκληρο το νερο στην περιοχη.αλλα και τη να κανω να παω στο βουνο να βρω νερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Μαίου 2011 #6 Share 16 Μαίου 2011 δεν ξερω τη να πω, και τη νακανω ψοφωσαν αμεσως.παντος επικεντρρωνω το προβλημα στην σκληροτητα του νερου πρεπει να ειναι πολλυ σκληρο το νερο στην περιοχη.αλλα και τη να κανω να παω στο βουνο να βρω νερο? Μετρησεις δεν κανεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 16 Μαίου 2011 #7 Share 16 Μαίου 2011 Αυτά είναι του υφάλμυρου νερού..και ζούνε σε περιοχές που ο ποταμός και η θάλασσα ενώνουν τα στοιχεια τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 16 Μαίου 2011 #8 Share 16 Μαίου 2011 (edited) δεν ξερω τη να πω, και τη νακανω ψοφωσαν αμεσως.παντος επικεντρρωνω το προβλημα στην σκληροτητα του νερου πρεπει να ειναι πολλυ σκληρο το νερο στην περιοχη.αλλα και τη να κανω να παω στο βουνο να βρω νερο? επίσης αποκλείεται να ψόφησαν αμέσως !! εκτος αν έκανες λάθος στην εισαγωγή τον ψαριών στο ενυδρείο σου. εμενα κάτι δεν μου κολλάει.. Έγινε επεξεργασία 16 Μαίου 2011 - christos k Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 16 Μαίου 2011 #9 Share 16 Μαίου 2011 (edited) Καλο θα ηταν τα θεματα να συνοδευονται με εικονες και με κατα το δυνατον αναλυκοτερη περιγραφη του ενυδρειου και του προβληματος.Αοριστολογιες δεν βοηθουν ουτε εσενα,αλλα ουτε και στο μελλον καποιον φιλο με παρομοιο προβλημα. Θα παρακαλεσω λοιπον να μας δωσεις καποιες πληροφοριες,ωστε το θεμα να συνεχιστει. Έγινε επεξεργασία 16 Μαίου 2011 - DIMITRIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
lege 17 Μαίου 2011 Author #10 Share 17 Μαίου 2011 δεν εχω βγαλει ακομα μετρησης απο τα ενυδρεια,μου ειναι λιγο δυσκολο δεν εχω ηλεκτρονικα τεστσ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 17 Μαίου 2011 #11 Share 17 Μαίου 2011 δεν εχω βγαλει ακομα μετρησης απο τα ενυδρεια,μου ειναι λιγο δυσκολο δεν εχω ηλεκτρονικα τεστσ. Με απλα στικς μπορεις να εχεις μια εικονα,για καλυτερα ειναι τα υγρα τεστ.Δεν χρειαζονται,και δεν νομιζω να υπαρχουν για ολα ηλεκτρονικα τεστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lege 17 Μαίου 2011 Author #12 Share 17 Μαίου 2011 εκανα ενα της απι, εφγαλε κοκκινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 17 Μαίου 2011 #13 Share 17 Μαίου 2011 εκανα ενα της απι, εφγαλε κοκκινο Δεν καταλαβα την απαντηση σου.Τι και ποιο τεστ εκανες? Μετραμε ΡΗ,ΝΟ 2.ΝΟ 3.Ν3Ν4 ποιο απο ολα εκανες,γιατι πρεπι να τα κανεις ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 17 Μαίου 2011 #14 Share 17 Μαίου 2011 εκανα ενα της απι, εφγαλε κοκκινο Tι τεστ εκανες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lege 17 Μαίου 2011 Author #15 Share 17 Μαίου 2011 δεν ειμαι σπιτι τωρα, ειμαι στην δουλεια. το απογευμα θα μαω για να δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 17 Μαίου 2011 #16 Share 17 Μαίου 2011 εκανα ενα της απι, εφγαλε κοκκινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος