bill1997crack 16 Μαίου 2011 #1 Share 16 Μαίου 2011 εχω 1 ενυδριο 45 λιτρα με 4 guppy kai πλαστικα φυτα λεω να φυτεψω αληθινα τι χρηαζετε κατο εχω χαλικακι ασπρομαυρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo100 16 Μαίου 2011 #2 Share 16 Μαίου 2011 εχω 1 ενυδριο 45 λιτρα με 4 guppy kai πλαστικα φυτα λεω να φυτεψω αληθινα τι χρηαζετε κατο εχω χαλικακι ασπρομαυρο http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=51697 δίαβασε εδώ ... αν το χαλίκι σου είναι στη σωστή κοκκομετρία τότε μπορείς να βάλεις εύκολα φυτά... όπως anubia (διάφορα είδη) comboda carioliana echinodorus java moss (θα βοηθήσει σε γέννες αν και τα λίτρα σου ειναι λιγα και ίσως έχεισ προβλημα) επίσης θα χρειαστείς ταμπλετες για λίπανση... και υγρό λίπασμα.... αν το χαλίκι σου δεν κάνει θα πρέπει να στήσεις το ενυδρείο απο την αρχή... ας περιμένουμε τη γνώμη όμως και πιο έμπειρων μελών Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 16 Μαίου 2011 #3 Share 16 Μαίου 2011 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=51697 δίαβασε εδώ ... αν το χαλίκι σου είναι στη σωστή κοκκομετρία τότε μπορείς να βάλεις εύκολα φυτά... όπως anubia (διάφορα είδη) comboda carioliana echinodorus java moss (θα βοηθήσει σε γέννες αν και τα λίτρα σου ειναι λιγα και ίσως έχεισ προβλημα) επίσης θα χρειαστείς ταμπλετες για λίπανση... και υγρό λίπασμα.... αν το χαλίκι σου δεν κάνει θα πρέπει να στήσεις το ενυδρείο απο την αρχή... ας περιμένουμε τη γνώμη όμως και πιο έμπειρων μελών ποσα εκατοστα ειναι το χαλικι σου?? βαλε μασ μια φωτο να το δουμε για να σου πουνε αν κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 16 Μαίου 2011 #4 Share 16 Μαίου 2011 Ευκολα φυτα καταλληλο χαλικι,ταμπλετες για λιπανση,σωστος φωτισμος και εισαι τζετ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill1997crack 16 Μαίου 2011 Author #5 Share 16 Μαίου 2011 (edited) κανει;;;; Έγινε επεξεργασία 16 Μαίου 2011 - bill1997crack Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill1997crack 16 Μαίου 2011 Author #6 Share 16 Μαίου 2011 πωσ βαζω φωτο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 16 Μαίου 2011 #7 Share 16 Μαίου 2011 Επισυναψη αρχειου -->επιλεγεις το αρχειο -->προσθηκη στη δημοσιευση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 17 Μαίου 2011 #8 Share 17 Μαίου 2011 (edited) 1,Το θέμα μεταφέρθηκε στο κατάλληλο θεματικό. 2.Να παρακαλέσω για τελευταία φορά τον φίλο μας να δίνει σαφείς τίτλους στα θέματα του και οχι ???? ή Help αυτοί οι τίτλοι δεν βοηθούν καθόλου. Ευχαριστώ Υ.Γ. Και σε αυτό το θέμα ο τίτλος από HELP άλλαξε για να είναι πιο κατανοητός σε όλους. Έγινε επεξεργασία 17 Μαίου 2011 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill1997crack 17 Μαίου 2011 Author #9 Share 17 Μαίου 2011 το καταλαβα αλα το θεμα αυτο το ειχα δημοδιευση πριν μου το πεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος