Jump to content

Φυτά σε 45 λίτρα ενυδρείο

Recommended Posts

εχω 1 ενυδριο 45 λιτρα με 4 guppy kai πλαστικα φυτα λεω να φυτεψω αληθινα τι χρηαζετε κατο εχω χαλικακι ασπρομαυρο :)

εχω 1 ενυδριο 45 λιτρα με 4 guppy kai πλαστικα φυτα λεω να φυτεψω αληθινα τι χρηαζετε κατο εχω χαλικακι ασπρομαυρο :)

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=51697 δίαβασε εδώ ... αν το χαλίκι σου είναι στη σωστή κοκκομετρία τότε μπορείς να βάλεις εύκολα φυτά... όπως

anubia (διάφορα είδη)

comboda carioliana

echinodorus

java moss (θα βοηθήσει σε γέννες αν και τα λίτρα σου ειναι λιγα και ίσως έχεισ προβλημα)

επίσης θα χρειαστείς ταμπλετες για λίπανση... και υγρό λίπασμα.... αν το χαλίκι σου δεν κάνει θα πρέπει να στήσεις το ενυδρείο απο την αρχή...

ας περιμένουμε τη γνώμη όμως και πιο έμπειρων μελών

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=51697 δίαβασε εδώ ... αν το χαλίκι σου είναι στη σωστή κοκκομετρία τότε μπορείς να βάλεις εύκολα φυτά... όπως

anubia (διάφορα είδη)

comboda carioliana

echinodorus

java moss (θα βοηθήσει σε γέννες αν και τα λίτρα σου ειναι λιγα και ίσως έχεισ προβλημα)

επίσης θα χρειαστείς ταμπλετες για λίπανση... και υγρό λίπασμα.... αν το χαλίκι σου δεν κάνει θα πρέπει να στήσεις το ενυδρείο απο την αρχή...

ας περιμένουμε τη γνώμη όμως και πιο έμπειρων μελών

ποσα εκατοστα ειναι το χαλικι σου?? βαλε μασ μια φωτο να το δουμε για να σου πουνε αν κανει :)

Ευκολα φυτα καταλληλο χαλικι,ταμπλετες για λιπανση,σωστος φωτισμος και εισαι τζετ!!!

Επισυναψη αρχειου -->επιλεγεις το αρχειο -->προσθηκη στη δημοσιευση

1,Το θέμα μεταφέρθηκε στο κατάλληλο θεματικό.

2.Να παρακαλέσω για τελευταία φορά τον φίλο μας να δίνει σαφείς τίτλους στα θέματα του και οχι ???? ή Help αυτοί οι τίτλοι δεν βοηθούν καθόλου.

Ευχαριστώ

Υ.Γ. Και σε αυτό το θέμα ο τίτλος από HELP άλλαξε για να είναι πιο κατανοητός σε όλους.

Έγινε επεξεργασία - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...