Jump to content

ρε παιδια τι Συμβαινει στο δισκακι μου???

Recommended Posts

Βρε παιδια τι γινεται εδω περα...ξαφνικα το ενα δισκακι μου παρουσιασε ενα προβλημα στην κοιλια ...χτες...δεν τα ταιζω απο τοτε που παρουσιαστηκε στο δισκακι μου και εχω σκοπο για δυο ακομα μερες ...εκανα και αλλαγη νερου 50% και εχω το νουμου δεν θελω να βαλω φαρμακα....κανω σωστα και αν οχι τι να βαλω ektozon...???οι μετρησεις εινια οκ..... eyxaristv....post-2098-1305490593_thumb.jpgpost-2098-1305490624_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - iliascryptic

Διαθεση για φαι? Κολυμπι? Περιεργα περιττωματα?

Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος για το τι ειναι, καλου κακου θα εκανα ενα κυκλο θεραπειας με API- Furan-2.....

Διαθεση για φαι? Κολυμπι? Περιεργα περιττωματα?

Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος για το τι ειναι, καλου κακου θα εκανα ενα κυκλο θεραπειας με API- Furan-2.....

μια χαρα απο φαγητο κολυμπι μαζι με τα αλλα σαν να μην τρεχει τιποτα...αλλα οιπως εγραψα σταματησα να ταιζω για να δω τι παιζει...

Κανε του καλου κακου μια αντιβιωση................

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την βοηθεια αρχισα την θεραπεια με furan και βλεπουμε ,το θεμα ειναι αν το ταισμα το επιβαρυνει η καλυερα να συνεχισω να μην ταιζω καθολου για 3 μερες συνολο???

Καλό είναι εφοσον το ψαρι τρώει να ταίζεις κανονικά.Μια προσθηκη βιταμίνης και σκόρδου θα βοηθήσει αρκετα.

παιδια ταιζω κανονικα αλλα δεν τρωει ο τυπας πρεπει να εχει κανενα βακτηριο στην κυστη εκανα θεραπεια με furan εναν κυκλο και εχω βαλει ανθρακα και το εβγαλα το ψαρι για 20 δευτερα και του εβαλα bactopur direct αφου ελιωσα την ταμπλετα σε ελαχιστο νερο μονο στο σημειο που εχει βγαλει αυτην την φουσκα που τωρα φαινεται σαν να ειναι μια μικρη τρυπουλα χωρις να φυγει το φουσκωμα...τι να κανω να βαλω και το bactopur direct σε ολο το ενυδρειο και οχι μονο τοπικα στο ψαρι..???πρεπει να εχει μια λημωξη στην κυστη του απο βακτηριο...

Χρησιμοποίησες το Furan σωστά?

Αν θυμάμαι κάνεις δύο δόσεις, μετά αλλαγή νερού, και ξανά άλλες δύο δόσεις.

Χρησιμοποίησες το Furan σωστά?

Αν θυμάμαι κάνεις δύο δόσεις, μετά αλλαγή νερού, και ξανά άλλες δύο δόσεις.

του εκανα εναν κυκλο δηλ δυο δοσεις και μετα αλλαγη νερου και μετα ανθρακα,δεν δυνεχισα γιατι θεωρω οτι χρειαζεται πιο δυνατη αντιβιωση για αυτο και το εκανα μπανιο τοπικα με bactopur direct..

Πες μας κανένα νέο για το δισκάκι σου. Έχεις δει καμιά βελτίωση;

δυστυχως το δισκακι μου δεν τα καταφερε................και τωρα εχω και αλλο ενα με μια μικρη τρυπιτσα στο κεφαλι μαλλον λογο του ανθρακα που εβαλα για να τραβηξει τα φαρμακα εχω βαλει βιταμινες προσεχω ιδιαιτερα την διατροφη τους αλλαγες νερου και βλεπουμε....

Κάτι γίνεται στο ενυδρείο.

Πριν βάλεις άνθρακα δεν παρατήρησες τρύπες? Ο άνθρακας δεν προκαλεί τρύπα τόσο εύκολα και γρήγορα. Για να συσχετίσουμε τον άνθρακα με την τρύπα πρέπει να υπήρχε πολύ καιρό στο ενυδρείο σε σημείο να έχει αφαιρέσει όλα τα ιχνοστοιχεία και το ψάρι να πάσχει απο αβιταμίνωση.

Ακόμα και παράσιτο (φλαγκίτις) μπορεί να φταίει. Είχες προσέξει άσπρα κόπρανα στον Δίσκο πριν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...