xristoss 15 Μαίου 2011 #1 Share 15 Μαίου 2011 παιδιά η platina μου είναι έγκυος εδώ και ένα μίνα και δεν έχει γεννήσει ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 15 Μαίου 2011 #2 Share 15 Μαίου 2011 παιδιά η platina μου είναι έγκυος εδώ και ένα μίνα και δεν έχει γεννήσει ακόμα. υπομονη αν οντως ειναι εγκυος θα γεννησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristoss 15 Μαίου 2011 Author #3 Share 15 Μαίου 2011 μου φαίνεται λίγο φουσκωμένη παντός από platy δεν έχω και πολύ εμπειρία είναι η πρώτη μου φόρα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 16 Μαίου 2011 #4 Share 16 Μαίου 2011 μου φαίνεται λίγο φουσκωμένη παντός από platy δεν έχω και πολύ εμπειρία είναι η πρώτη μου φόρα . βαλε μια φωτο.. κανονικα μεσα σε 28 μερεσ γεννουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristoss 17 Μαίου 2011 Author #5 Share 17 Μαίου 2011 βαλε μια φωτο.. κανονικα μεσα σε 28 μερεσ γεννουν δεν ξέρω να βάζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 17 Μαίου 2011 #6 Share 17 Μαίου 2011 δεν ξέρω να βάζω Αν φούσκωσε πολύ και κάθετε στον πάτο σημαίνει πως ειναι πολυ κοντά στο drop! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος