Jump to content

Αυτοι κρατουν την τυχη των λαων στα χερια τους

Recommended Posts

...

Η κατηγορία αναμένεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στις πολιτικές φιλοδοξίες του Στρος Καν και σοβαρό πλήγμα στο ΔΝΤ, το οποίο διαχειρίζεται δισεκατομμύρια δολαρίων. Ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει εάν θα διεκδικήσει την προεδρία της Γαλλίας. Δημοσκοπήσεις τον φέρουν, σε μία ενδεχόμενη αναμέτρηση, να κερδίζει άνετα τον σημερινό Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί.

...

Έγινε επεξεργασία - mizu

Προσωπική μου γενικότερη άποψη, είναι πως τα σεξουαλικά πάθη και αδυναμίες των ανθρώπων δεν είναι ικανά να κρίνουν τις υπόλοιπες ικανότητες τους. Εξάλλου είναι πολλά τα παραδείγματα των "μεγάλων κεφαλιών" που είχαν/έχουν έντονες σεξουαλικές αδυναμίες.

Αυτό (ξαναλέω) ως γενικότερη άποψη. Από κει και πέρα, κάθε κατάσταση κρίνεται ξεχωριστά. Άλλος βγάζει τη μιζέρια του στο κρεβάτι, άλλος την υπεροψία του, άλλος τη λαλακία του... Για το συγκεκριμένο κύριο δε θα εκφέρω άποψη, γιατί από τα λίγα που ξέρω, αν πω κάτι, μάλλον θα λογοκριθεί :)

Νικο,εσυ και εγω και ολοι οι απλοι ανθρωποι εχουμε το δικαιωμα να κανουμε οτι θελουμε στο κρεβατι και γενικα στην ζωη.Και η αδυναμιες ειναι ανθρωπινες και κατανοητο.

Αλλα οταν θελεις να ηγηθεις σε εναν λαο ( Γαλλικο με τετοια κουλτουρα) πρεπει να ζεις σε κρυσταλινο σπιτι.

Οι περισσωτεροι ειναι ανθρωπακια με γαλονια ,που αν τους τα αφερεσεις ειναι εντελως κενοι.

Εδω βλεπουμε καθαρα την αλαζονεια της εξουσιας.Το γνωστο << ξερεις ποιος ειμαι?>>>ενα τιποτα

Νικο,εσυ και εγω και ολοι οι απλοι ανθρωποι εχουμε το δικαιωμα να κανουμε οτι θελουμε στο κρεβατι και γενικα στην ζωη.Και η αδυναμιες ειναι ανθρωπινες και κατανοητο.

Αλλα οταν θελεις να ηγηθεις σε εναν λαο ( Γαλλικο με τετοια κουλτουρα) πρεπει να ζεις σε κρυσταλινο σπιτι.

Οι περισσωτεροι ειναι ανθρωπακια με γαλονια ,που αν τους τα αφερεσεις ειναι εντελως κενοι.

Εδω βλεπουμε καθαρα την αλαζονεια της εξουσιας.Το γνωστο << ξερεις ποιος ειμαι?>>>ενα τιποτα

Η εξουσία πάντα επηρεάζει τους ανθρώπους. Όλους τους ανθρώπους! Αυτό βέβαια μπορεί να γίνεται είτε θετικά είτε αρνητικά. Άλλος νιώθει πιο υπεύθυνος, άλλος καβαλάει το καλάμι, άλλος δεν το αντέχει ψυχολογικά, άλλος νομίζει ότι έγινε θεός...

Γι'αυτά τα πράγματα δεν ευθύνεται μόνο το άτομο που έχει την εξουσία, αλλά και το πως τον βλέπουν οι υπόλοιποι. Πχ εσύ ο ίδιος αναφέρεις τους "απλούς ανθρώπους" και του "ηγέτες". Ακόμα και οι ηγέτες άνθρωποι είναι. Και μάλιστα το ανθρώπινο γνώρισμα έρχεται πάνω απ'όλα τ'άλλα. Δηλαδή πρώτα είμαστε άνθρωποι, μετά χωριζόμαστε σε άντρες ή γυναίκες, μετά σε λευκούς, μαύρους, κίτρινους, κόκκινους κλπ, μετά από την κοινωνική μας τάξη κ.ο.κ.. Αν η βάση, δηλαδή το ανθρώπινο στοιχείο παρουσιάσει μία αδυναμία, λογικό είναι να επηρεάζει και τα υπόλοιπα που έπονται. Αλλά ξαναλέω, πρώτα απ'όλα είμαστε άνθρωποι, κι εμείς οι ίδιοι κάνουμε πολλές φορές το σφάλμα να δίνουμε μεγαλύτερη αξία στα υποδιαίστερα γνωρίσματα, ξεχνώντας τα πιο σημαντικά.

Κι επί του θέματος... Μου βρωμάει η όλη ιστορία... Με το ζόρι στοματικός έρωτας??? Κουφό μου φαίνεται και πολύ ριψοκίνδυνο. Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά εμένα με τρομάζει η ιδέα ότι μπορεί να κλείσει απότομα το στοματάκι... :)

guillotine.gif

Έγινε επεξεργασία - stormtrooper

Λαούς ολόκληρους έχει πη€&@ξει στην καμαριερα θα κολωνε;

[

Κι επί του θέματος... Μου βρωμάει η όλη ιστορία... Με το ζόρι στοματικός έρωτας??? Κουφό μου φαίνεται και πολύ ριψοκίνδυνο. Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά εμένα με τρομάζει η ιδέα ότι μπορεί να κλείσει απότομα το στοματάκι... :)

guillotine.gif

:D:D:D

Α ρε Νικολα,στο εχω ξανα πει.Εχεις ξυραφενιο (κυριολεκτικα τωρα) χιουμορ

Λαούς ολόκληρους έχει πη€&@ξει στην καμαριερα θα κολωνε;

:rasp::rasp::rasp:

Εσυ με τον καλο λογο στα χειλι εισαι

Τι άλλο να πω για το λαμογιο;

Και πόσα ακόμη υψηλόβαθμα στελέχη σε διάφορες θεσεις έχουν διαστροφές που δεν ξέρουμε εμείς αλλά γνωρίζουν " άλλοι " και τους έχουν του χεριού τους!!!

"Η καμαριέρα δεν πρόλαβε να στρωσ' καν!"

Υποθέτω από έναν καθρέπτη τον έχουμε όλοι στα σπίτια μας...

Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροι σου.

Πλάτων, 427-347 π.Χ.

Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροι σου.

Πλάτων, 427-347 π.Χ.

:):D:D

:):D:D:D:rasp::rasp::rasp::rasp:

Ναι... Μπροστά, πλάγια και στο ταβάνι του κρεβατιού για να υπάρχει πλήρη κάλυψη του "θέματος"! :)

Πλάτων, 427-347 π.Χ.

Μεγάλο θέμα... Ποιος άξιος δέχεται να κριθεί από κατώτερους? Αν υπάρχει, τότε δεν είναι άξιος!

Ποιος κατώτερος είναι ικανός να κρίνει ποιος είναι άξιος? Αν είναι ικανός τότε δεν είναι κατώτερος!

Σε μία μικρή κοινωνία όπου είναι ευκολότερο να κριθούν και να αξιολογηθούν οι άνθρωποι ίσως όλα αυτά να είναι εφικτά. Σε μία χαοτική κοινωνία, είναι πλήρως ανέφικτο!

Πλάτων, 427-347 π.Χ.

έτσι ακριβώς

έχουμε <εξουσιοδοτήσει> εν λευκώ τα λαμόγια τους δημοσιογράφους

Δεν κρατουν αυτοι τις τυχες μας στα χερια τους ....αν απλα στις επομενες εκλογες πας και ψηφισεις ! :) ...ολοι αυτοι ειναι μαρινετες στα χερια πολυεθνικων ....επιτελους δεν μπορουμε να κατηγορουμε τους αλλους για ευθυνες δικες μας ...στις επερχομενες εκλογες απλα καταψηφιστε τον ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ

Η αγαπημενη σταση του Στρο Σκαν

Ειναι :

η σταση πληρωμων! :)

• 3 weeks later...

http://www.tromaktiko.info/2011/06/02/%CE%...83%CF%84%CE%BF/

Ο λόγος που την στήσαν στο Στρος καν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...