almuros 15 Μαίου 2011 #1 Share 15 Μαίου 2011 σκευτομαι μια και καλοκαιριαζει να δοκιμασω να εισαγω 2-3 γαριδουλες στο 60 λιτρο μου (εχει μερικα μ****α κοραλια) τι λετε για την ιδεα μπορω να δοκιμασω και καποιον αλλον οργανισμο(futher duster)...αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην υπαρχει προβλημα σε κανενα απο τα ζωντανα των δυο διαφορετικων οικοσυστηματων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 16 Μαίου 2011 #2 Share 16 Μαίου 2011 Θελει μεγαλη προσοχη γιατι μπορει να τα γευτει.... και να της αρεσουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 16 Μαίου 2011 Author #3 Share 16 Μαίου 2011 σκευτομαι να πιασω μια ...τις παρατηρω στην θαλασσα και βλεπω οτι ειναι κυριως καθαριστες ...ελπιζω να μην εχω προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Μαίου 2011 #4 Share 16 Μαίου 2011 Δεν ειναι καθαριστες. Θα εχεις θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 16 Μαίου 2011 #5 Share 16 Μαίου 2011 σκευτομαι να πιασω μια ...τις παρατηρω στην θαλασσα και βλεπω οτι ειναι κυριως καθαριστες ...ελπιζω να μην εχω προβλημα... Που το βλεπεις αυτό και πως το κρίνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 16 Μαίου 2011 #6 Share 16 Μαίου 2011 Ειναι ρισκο.Στο δικο μου δεν πειραξε τιποτα.Επισης η θερμοκρασια ειναι ενα προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 16 Μαίου 2011 Author #7 Share 16 Μαίου 2011 (edited) οσο εχω παρατηρησει και μπορω να κρινω απο τις καταδυσεις δεν τις εχω ικανες να φανε η να πειραξουν εστω καποιο μαλακο κοραλι (εχω παρατηρησει οτι εχουν μπροστινα ποδια σαν βενταλιες οπου μαζευουν το ζωοπλακτον και εχω διαβασει και το ιδιο) ...βεβαια τιποτα δεν ειναι σιγουρο ..ισως δοκιμασω προς το καλοκαιρι να εισαγω μια στο ενυδρειο μου(που θα εχει ανεβει και η θερμοκρασια και στην θαλασσα) και αν παρατηρησω κατι θα την βαλω παλι πισω (με οσο πιο καλες προσαρμογες γινεται ωστε να μην γινει πειραματοζωο ) με προβληματιζει γιατι δεν ξερω αν μπορει να συνδιαστει η μηξη των δυο οικοσυστηματων εστω και σε αυτο τον ελαχιστο βαθμο... Έγινε επεξεργασία 16 Μαίου 2011 - almuros Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 16 Μαίου 2011 #8 Share 16 Μαίου 2011 Εγω ειχα βαλει μια δοκιμαστικα στο σαμπ. Οσο εζησε τρεφόταν αποκλειστικά με απτέζιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 17 Μαίου 2011 Author #9 Share 17 Μαίου 2011 Εγω ειχα βαλει μια δοκιμαστικα στο σαμπ. Οσο εζησε τρεφόταν αποκλειστικά με απτέζιες. ψοφισε λογω θερμοκρασιας δλδ λογω τροφης η ειχε καποιο αλλο προβλημα .... ρωτω γιατι δεν θελω να ζορισω ενα ζωντανο (και οπως βλεπω ...λεω να μην το ρισκαρω)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 17 Μαίου 2011 #10 Share 17 Μαίου 2011 ψοφισε λογω θερμοκρασιας δλδ λογω τροφης η ειχε καποιο αλλο προβλημα .... ρωτω γιατι δεν θελω να ζορισω ενα ζωντανο (και οπως βλεπω ...λεω να μην το ρισκαρω)... Δε γνωριζω το λογο. Μπορει ακομα και να δεχτηκε επίθεση απο τους τεραστιους εριμητες που βρισκονται εκει μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 18 Μαίου 2011 Author #11 Share 18 Μαίου 2011 εχει αρχησει να απομακρινεται η ιδεα για την εισαγωγη γαριδων ....δεν αξιζει τον κοπο ουτε για μενα ουτε για τα ζωντανα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος