stam15 15 Μαίου 2011 #1 Share 15 Μαίου 2011 ε ναι λοιπον...το 20λιτρο μου..πλεον φιλοξενει 4 γαριδες made in Salamina........ενα σκαλτσουνι..κι αυτο απο κει.... κι εναν ερημιτη με μπλε ποδια.... ερωτηση...ειναι πολλα αυτα για 20λιτρο? δημιουργητε τπτ 'κακο' μεσα??? υπαρχει κανα θεμα που οι γαριδες ειν απο δω??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 15 Μαίου 2011 #2 Share 15 Μαίου 2011 ε ναι λοιπον...το 20λιτρο μου..πλεον φιλοξενει 4 γαριδες made in Salamina........ενα σκαλτσουνι..κι αυτο απο κει.... κι εναν ερημιτη με μπλε ποδια.... ερωτηση...ειναι πολλα αυτα για 20λιτρο? δημιουργητε τπτ 'κακο' μεσα??? υπαρχει κανα θεμα που οι γαριδες ειν απο δω??????? Δεν μπορείς να βάλεις κοράλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 15 Μαίου 2011 #3 Share 15 Μαίου 2011 Δεν μπορείς να βάλεις κοράλια. Και θα χτυπήσουν και όποιο ψάρι μπορούν βάση μεγέθους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikitas79 15 Μαίου 2011 #4 Share 15 Μαίου 2011 Παιδιά συγνώμη! Πάνω στη δημιουργία του φίλου μας,μπορούμε να συνδιάσουμε ζωντανούς οργανισμούς της μεσογείου (ειδικά της δικής μας θάλλασας) με τροπικά? Έχω στο μυαλό μου να αποκτήσω κάποια στιγμή (με το καλό) ένα μεικτό θαλλασινό ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 16 Μαίου 2011 #5 Share 16 Μαίου 2011 Παιδιά συγνώμη! Πάνω στη δημιουργία του φίλου μας,μπορούμε να συνδιάσουμε ζωντανούς οργανισμούς της μεσογείου (ειδικά της δικής μας θάλλασας) με τροπικά? Έχω στο μυαλό μου να αποκτήσω κάποια στιγμή (με το καλό) ένα μεικτό θαλλασινό ενυδρείο. κατα την ταπεινή μου γνώμη το θεωρό ΛΑΘΟΣ να κάνουμε τέτοιου είδους mix και ο λόγος ειναι οτι απλα ειναι ΛΑΘΟΣ και ειναι λαθος γιατι περα απο την αλατοτητα και την θερμοκρασια ας εχουμε υποψειν και την συμβατότητα οργανισμών...αρα δεν μπορείς να βαλεις κατι απο το οποίο δεν προηλθε απο εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος