bill1997crack 14 Μαίου 2011 #1 Share 14 Μαίου 2011 γεια σας σε ολους σας.....ειμαι καινουργιος στο foroum εχω ενα ενυδριο 45 λιτρα με θερμοστατι φιλτρο και οξυγονο το ενυδριο λειτουργη εδω και 1 μηνα πριν απο 2 μερεσ πεθανε ενα μικρο κοι και σημερα ενα χρησοψαρο μεσα εχω 5χρησοψαρα 1,5 εκατοστο 3 σαληγκαρια 2 γληφτεσ πολυ μικρουσ 2 γατοψαρα φοβαμε μην πεθανουν και τα αλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuppyLover21 14 Μαίου 2011 #2 Share 14 Μαίου 2011 γεια σας σε ολους σας.....ειμαι καινουργιος στο foroum εχω ενα ενυδριο 45 λιτρα με θερμοστατι φιλτρο και οξυγονο το ενυδριο λειτουργη εδω και 1 μηνα πριν απο 2 μερεσ πεθανε ενα μικρο κοι και σημερα ενα χρησοψαρο μεσα εχω 5χρησοψαρα 1,5 εκατοστο 3 σαληγκαρια 2 γληφτεσ πολυ μικρουσ 2 γατοψαρα φοβαμε μην πεθανουν και τα αλλα Το ενυδρειο σου ειναι στρωμενο? Εχεις κανει μετρησεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 14 Μαίου 2011 #3 Share 14 Μαίου 2011 Καλως ηρθες! Τα λιτρα σου δεν κανουν για χρυσοψαρα καθως καθε ενα θελει περιπου 30-40 λιτρα. Θα πρεπει να τα επιστρεψεις στο καταστημα απο οπου τα πηρες. Καλο θα ηταν αρχικα να διαβασεις και αυτο το αρθρο http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=18301 Link to comment Share on other sites More sharing options...
glacius80 14 Μαίου 2011 #4 Share 14 Μαίου 2011 (edited) γεια σας σε ολους σας.....ειμαι καινουργιος στο foroum εχω ενα ενυδριο 45 λιτρα με θερμοστατι φιλτρο και οξυγονο το ενυδριο λειτουργη εδω και 1 μηνα πριν απο 2 μερεσ πεθανε ενα μικρο κοι και σημερα ενα χρησοψαρο μεσα εχω 5χρησοψαρα 1,5 εκατοστο 3 σαληγκαρια 2 γληφτεσ πολυ μικρουσ 2 γατοψαρα φοβαμε μην πεθανουν και τα αλλα φιλε μου δεν θελω να σε αγχωσω η να σε στεναχωρησω αλλα σε 45 λιτρα ειναι δεν ειναι στρωμενο χωραει μονο 1 χρυσοψαρο κ τα σαλιγκαρια.κ σιγουρα με τιποτα κοι που ειναι μονο για λιμνες κ γινονται θηρια.κατα τη γνωμη μου θελει 40-45 λιτρα καθε χρυσοψαρο οποτε καταλαβαινεις τι ενυδρειο θελεις για 5.μπορεις να τα δωσεις απο εκει που τα αγορασες η να τα βαλεις σε πολυ μεγαλυτερο ενυδρειο.γατοψαρα κ γλυφτες παντως κατα τη γνωμη μου δεν ταιριαζουν ουτε με τα χρυσοψαρα ουτε σε τοσο μικρο ενυδρειο .μετρα κ αμμωνεια κ νιτρικα γιατι κατα πασα πιθανοτητα τα ψαρια πεθαινουν απο αυτη. Έγινε επεξεργασία 14 Μαίου 2011 - glacius80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 14 Μαίου 2011 #5 Share 14 Μαίου 2011 Φιλε μου τα χρυσοψαρα ειναι κρυου νερου οποτε δεν ταιριαζουν με τροπικα ψαρια και δευτερον ο θερμοστατης ειναι καλο να βγει η να το ρυθμισεις στους 18 βαθμους για τα χρυσοψαρα.Οπως ειπαν και τα παιδια τεστ αμμωνια πε χα και βεβαια τα χρυσοψαρα ειναι πολυ βρωμικα ψαρια οποτε τα 5 ειναι απαγορευτικα για τα λιτρα σου χωρις να λαβουμε υποψιν τα υπολοιπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill1997crack 14 Μαίου 2011 Author #6 Share 14 Μαίου 2011 (edited) αμωνια 0 NO3 0 NO2 0 GH 15 KH 7 PH7,6 CL2 0 KAI Ο ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ 25 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΩΜΕΝΟ Έγινε επεξεργασία 14 Μαίου 2011 - bill1997crack Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill1997crack 14 Μαίου 2011 Author #7 Share 14 Μαίου 2011 ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΡΙΣΗΣ ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill1997crack 14 Μαίου 2011 Author #8 Share 14 Μαίου 2011 ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΙΟ 150 ΛΙΤΡΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 14 Μαίου 2011 #9 Share 14 Μαίου 2011 Τα χρυσοψαρα οπως ειπαμε θελουν κρυο νερο.150 λιτρα υπολογισε 4 ψαρακια,αλλα δεν μπορεις να μπερδευεις χρυσοψαρα με αλλα τροπικα ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 14 Μαίου 2011 #10 Share 14 Μαίου 2011 αμωνια 0 NO3 0 NO2 0 GH 15 KH 7 PH7,6 CL2 0 KAI Ο ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ 25 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΩΜΕΝΟ Πρωσοπικα οι μετρησεις σου δεν με πυθουν. Το οτι σου παιθενουν τα ψαρακια σου ειναι γεγονος. Τα παιδια δεν πιστευω να εχουν ορεξη να σου κανουν κυρηγμα, απλα το σωστο πρεπει να λεγεται. Οπως και να εχει να κανεις τακτικες αλλαγες με προετημασμενο νερο μεχρι να δεις τη θα κανεις με τα ψαρακια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 14 Μαίου 2011 #11 Share 14 Μαίου 2011 Οι μετρησεις ακομα και αν ειναι ετσι δειχνουν οτι δεν ειναι στρωμενο! 0 ΝΟ3 σημαινει οτι ειτε εχεις μεσα πολυ καιρο πολλα φυτα ειτε οτι δεν εχει γινει ο κυκλος του αζωτου!Επειδη τρεχει ενα μηνα μονο,τοτε αποκλειουμε το πρωτο! Φιλικα και συμβουλευτικα στα λεμε,μην το παιρνεις στραβα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill1997crack 15 Μαίου 2011 Author #12 Share 15 Μαίου 2011 ευχαριστο για τι βοηθεια θα παρω ενα ενυδριο 180 lt και σε αυτο λεο να βαλο κιχλιδες αφρικης ποσεσ να βαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 15 Μαίου 2011 #13 Share 15 Μαίου 2011 ευχαριστο για τι βοηθεια θα παρω ενα ενυδριο 180 lt και σε αυτο λεο να βαλο κιχλιδες αφρικης ποσεσ να βαλω Σε αυτα τα λιτρα μπορεις να κανεις ομορφα πραγματα αλλα καλο ειναι να ανοιξεις νεο θεμα στους μαου μαου μας (αφρικανους) για να σε βοηθησουν καταλληλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 15 Μαίου 2011 #14 Share 15 Μαίου 2011 Οι μετρησεις ακομα και αν ειναι ετσι δειχνουν οτι δεν ειναι στρωμενο! 0 ΝΟ3 σημαινει οτι ειτε εχεις μεσα πολυ καιρο πολλα φυτα ειτε οτι δεν εχει γινει ο κυκλος του αζωτου!Επειδη τρεχει ενα μηνα μονο,τοτε αποκλειουμε το πρωτο! Φιλικα και συμβουλευτικα στα λεμε,μην το παιρνεις στραβα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts