Jump to content

παχος τζαμιων

Recommended Posts

παιδια καλησπερα,πηρα απο εναν φιλο ενα ενυδρειο DIY με διαστασεις 1χ0.40χ0.60 240 λιτρα μικτα.

1ον. το παχος τον τζαμιων ειναι ολα εξαρια,με κοντρες πανω κατω,κ πανω μεσαια κοντρα.φοβαμαι οτι ουτε οριακα δεν κανουν.

2ον.εχει διαρροη,κατω σε γωνια,το περναω σιλικονη ολο η μονο εκει που χανει;το ενυδρειο καθοταν δυο χρονια περιπου.αξιζει τον κοπο η να το δωσω πισω;

Φιλε μου αν η σιλικονη εχει ξεραθει μετα απο 2 χρονια δεν θελει και πολυ για να ξεκολλησει

Αν μπορεις να το δωσεις πισω δωστο.Σε δυο χρονια δεν ξερενετε η σιλικονη.Αν το κρατησεις ,παρε βαμβακι με οινοπνευμα,και κανε απολαδοση στο σημειο που εντοπισες ,αστο να στεγνωσει μετα βαλε σιλικονη εκει και εισαι οκ.

Εμενα μου εχει τυχει να εχω αφησει 25λιτρο 2.5 χρονια και μολις εβαλα νερο μετα απο λιγοτο πλαινο τζαμι εφυγε

Εμενα μου εχει τυχει να εχω αφησει 25λιτρο 2.5 χρονια και μολις εβαλα νερο μετα απο λιγοτο πλαινο τζαμι εφυγε

Ετυχε,εγω εχω 60αλιτρο 8 χρονια κενο,εδω και ενα χρονο εχω μεσα αστακο και ειναι οκ.Η σιλικονες δεν ξερενονται γιατι δεν βρεχονται,απλα καποτε ληγουν.Μακρια απο εμας :)

δε θα το ρισκαρω γιατι φοβαμαι το παχος τον τζαμιων κ οχι τοσο τιν σιλικονη,γιατι το ηθελα για νταμαρι,βαζεις τοσες πετρες σε εξαρια;

δε θα το ρισκαρω γιατι φοβαμαι το παχος τον τζαμιων κ οχι τοσο τιν σιλικονη,γιατι το ηθελα για νταμαρι,βαζεις τοσες πετρες σε εξαρια;

:):D:D

αμ δεν μου ειπες οτι θελεις να γινεις Αφρικανος.

Μακριαααααααααααααααααα

αστο φιλε μου δεν κανει :D

ειμαι κ αφρικανος :) απλα ηθελα λιγα περισσοτερα λιτρα απο τα 180 που εχω τωρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...