Jump to content

Pleco

thanashs

Recommended Posts

φιλοι μ γεια σας......μια ερωτηση....

μηπως ξερετε πως γινεται ο διαχωρισμος φιλου

σε αυτο το ειδος πλεκο????

γιατη θες να μαθης το φιλο ;

για να ξεχωριζω ποια ειναι τα αρσενικα και ποια τα θυλικα και αν μαθω μηπως κανω καποια αναπαραγωγη

δεν παιζη σε ενυδρειο, σε καμια λιμνουλα μπορει. εχεις 1000 λυτρα ενυδρειο;

Ωραία απορία thanashs και εγώ έχω δυο pleco εδώ και 5 χρόνια, δεν έχω αναρωτηθεί ποτέ για το φύλο τους, αν ξέρει κανένας ας μας πει να μας λυθεί η απορία!!!

1000 λιτρα οχι δεν εχω......ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟς πλεκο που να αναπαραγεται ευκολα σε ενυδρειο μεχρι 200 λιτρα????

παρα πολλα εγω σε 200 λυτρα θα εβαζα Hemiancistrus subviridis L200

η L183 - Ancistrus dolichopterus που τα εχουν αναπαραγη και καπια ατομα

και σε λιγο καιρο θα εχουν μεγαλοση τα μωρα τους

παρα πολυ ωραοι φιλε μ....αλλα εδω εχουμε ενα πετ σοπ μονο κ φερνει μονο πλεκο σαν τισ φοτο στο πρωτο μ ποστ....και αλλα διαφορα

και ειναι δυσκολο να βρω.....ουτε με παραγγελια δεν φερνει....εχω κανει μαι παραγγελια 2 γολδεν αππλε σναιλ και 3 carydoras εδω και 1μιση μηνα κ δεν τ εχει φερει ακομα....φαντασου εαν ζητησω κατι τετοιο :):D:D

σε καταλαβενω

εγω σε καθε ταξιδι που παω το πρωτο πραγμα που κοιταω ειναι να βρω πετ σοπ .

καθε χρονο που κατεβενω ροδο περναω και απο τα πετ σοπ που ξερω αλλα στα τεσσερα χρονια που κατεβενω τζιφος ολλα τα μαγαζια παραγελουν ψαρια απο ασια που ειναι πολυ πιο φτινα

κατι τετοιο πρεπει ν γινεται να παραγγελνουν απο ασια......

θα τους ξανα πω και ο θεος βοηθος.....αναπαραγονται ευκολα αυτο το ειδος πλεκο????

wild cought οχι τοσο ευκολα ,αλλα αμα ειναι απο ιδιωτη και τα μεγαλοσης μεσα στο ενυδρειο σου ε τοτε ειναι ευκολο :)

κανονισε με κανενα απο τα παιδια του φορου που μενουν αθηνα να συνανηθειτε να παρεις απο αυτους.εχω ταξηδεψη και ενια ωρες με το τρενο για να αγορασω πλεκο

χαχαχχαχχαχ.....εισαι αρχηγος :):D:D:D

αυτο 9α πει παθος με το χομπι.....και εγω ειμ μια απο τα ιδια με εσενα....πηγα αθηνα ενα πρωι γ να παρω ρεντ τσερι και γυρισα το μεσημερι....αλλα τωρα δεν προλαβαινω

Φίλε έχεις δοκιμάσει να πας στην Πάτρα να δεις αν εχουν αυτά που ζητάς; Μου εχουν πει για ένα πολύ μεγάλο πετ σοπ στην Πάτρα, δίπλα είσαι δεν χάνεις τίποτα.

α ναι φιλε μ????δεν ξερω κανενα πετ σοπ απο πατρα.....μηπως μπορεισ να μαθεις οδο και τετοια??

εαν ναι σε ευχαριστω πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...