ΔΗΜΟΣ Χ 13 Μαίου 2011 #1 Share 13 Μαίου 2011 Καλησπερα παιδιά.Πήρα 2 γαρίδες χθές caridina αλλα έχω μερικές απορείες:1)με τι τρέφονται;2)έριξα τροφή για το πλέκο που έχω μέσα και αυτές πήρε η κάθε μια ένα κομμάτι,κρύφτικαν και ξεκίνησαν να τρώνε(photo)...έτσι κάνουν;;;;...τις βλέπω εδώ και μια ώρα...τι να κάνω;; 3)υπάρχει περίπτωση αν φάνε πολύ να έχουν πρόβλημα ή θα σταματήσουν όταν χορτάσουν...και το λέω αυτο διότι ξέρω οτι τα ψάρια όσο τους ρίξεις τόσο θα φάνε!! Γαρίδα 1 Γαρίδα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN12345 13 Μαίου 2011 #2 Share 13 Μαίου 2011 πρωτον δεν ειναι προβλημα δεν νομιζω να παθουν κατι απλως τρωνε τη λιχουδια που τους προσεφρερες δευτερον δεν φαινονται η φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 13 Μαίου 2011 #3 Share 13 Μαίου 2011 (edited) οι γαρίδες που έχεις λέγονται αμανο εγώ ταΐζω τις γαρίδες μου αυτή την τροφή http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2046 οι γαρίδες θα φάνε μόνο όσο χρειάζεται για να χορτάσουν αν και τρώνε συνέχεια γιατί έχουν γρήγορο μεταβολισμό εγώ τις δίνω από ένα stick στην κάθε μια Έγινε επεξεργασία 13 Μαίου 2011 - chris99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 13 Μαίου 2011 #4 Share 13 Μαίου 2011 Μην ασχολείσαι διατροφικά μαζί τους.Άσε τις να τρώνε άλγες και ότι μένει από τα ψάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος