Jump to content

Το 25 λιτρό μου,με γκάπις

aka68

Recommended Posts

τώρα μπόρεσα να το δημοσιεύσω, είναι πέντε μήνες ενυδρείο..

Υπερβολικός αερισμός και επίσης καλο θα ηταν να αφαιρέσεις το γλαστράκι απο την anubia.

Γράψε μας και μερικα στοιχεια για το ενυδρείο σου.

Η αφίσα είναι μέσα στο ενυδρείο;

Η αφίσα φυσικά, είναι κολλημένη απ' έξω και από τα σταγονίδια που πέφτουν έχει αλοιωθεί.

Εχω μια Ανούβια νάνα και τζάβα φέρν.

Δύο εσωτερικά μίνι φίλτρα με μίνι σιποράξ.

Αλλαγές νερού κάνω κάθε 10 μέρες με σιφωνάριζμα.

Μετρήσεις νερού:

PH= 7.8

KH= 270 ml/l

NH3/4= 0

GH=125 ml/l

No3= 25ml/l

No2= 0

Δεν καταλαβα τις μετρήσεις για ΚΗ GH μπορείς να μου τις εξηγήσεις;

μικρο αλλα ομορφουτσικο

http://s1105.photobucket.com/albums/h355/ahi68/

μερικές φωτό από το 25 λιτρό μου, με πολύ αγάπη..

http://s1105.photobucket.com/albums/h355/ahi68/

μερικές φωτό από το 25 λιτρό μου, με πολύ αγάπη..

Εχω το ιδιο ακριβως ενυδρειο...αλλα με φιλτρο το biobox...και ενα μικρο με 170λ/ω ...για μην αλαζω τακτικα το νερο :) ...!εχω μεσα 2 gubby Με 5 μορακια :D ...Και 6 γαριδουλες red cherry ...εσυ τι εχεις??ΑΑ και την ανουμια και εγω ακομα με το γλαστρακι την εχω :D

Εχω το ιδιο ακριβως ενυδρειο...αλλα με φιλτρο το biobox...και ενα μικρο με 170λ/ω ...για μην αλαζω τακτικα το νερο <_< ...!εχω μεσα 2 gubby Με 5 μορακια :D ...Και 6 γαριδουλες red cherry ...εσυ τι εχεις??ΑΑ και την ανουμια και εγω ακομα με το γλαστρακι την εχω :huh:

Συγνώμη που άργησα να απαντήσω, τώρα έχω (4μήνες), 1 ανκίστρους αλμπίνο(3 εκατοστά) με κόκκινα μάτια, έχει τρέλα με τα αγγουράκια, είναι συνέχεια καβάλα, 2 χρυσόψαρα κοινά και 3 σαλιγκάρια λαθραία. Τα γκάπυ τα έχασα όλα μαζί λόγω απειρίας και ιχθιοφόρτωσης. Απολαμβάνω τώρα όσο μπορώ και σκέφτομαι ξανά να τολμήσω με γκάπυ, δεν ξεχνιούνται τα άτιμα, είναι όμορφα.

Συγνώμη που άργησα να απαντήσω, τώρα έχω (4μήνες), 1 ανκίστρους αλμπίνο(3 εκατοστά) με κόκκινα μάτια, έχει τρέλα με τα αγγουράκια, είναι συνέχεια καβάλα, 2 χρυσόψαρα κοινά και 3 σαλιγκάρια λαθραία. Τα γκάπυ τα έχασα όλα μαζί λόγω απειρίας και ιχθιοφόρτωσης. Απολαμβάνω τώρα όσο μπορώ και σκέφτομαι ξανά να τολμήσω με γκάπυ, δεν ξεχνιούνται τα άτιμα, είναι όμορφα.

παλι εχεις ιχθυοφορτηση..τα ψαρακια σου για τα 25 λιτρα ειναι πολλα..μονο το χρυσοψαρα το καθενα θελει 30 λιτρα

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...