Jump to content

Cryptocoryne Walkerii

Recommended Posts

http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...ew&iden=258

[/quote

σημερα πηρα τα 2 πρωτα μου φυτα..αυτο που αναφερω και ενα αλλο πολυ ευκολο..ονομασια δεν ξερω.. τι λιπασματα να χρησιμοποιησω μιασ κ δεν εχω ουτε υποστρωμα??

Το φυτό που αναφέρεις είναι από τα εύκολα φυτά, όπως και τα περισσότερα της οικογένειας των κρυπτοκορίνων.

Για το φυτό αυτό δε χρειάζεσαι κανένα λίπασμα. Αν ωστόσο θέλεις οπωσδήποτε να το βοηθήσεις και να επιταχύνεις κάπως την ανάπτυξη του μπορείς να προσθέσεις καμιά ταμπλέτα κοντά στη ρίζα του.

Γενικά οι κρυπτοκορίνες θέλουν την ησυχία τους. Δεν τους αρέσει να τις μετακινούμε συχνά και όταν πρωτοφυτευτούν μπορεί να χρειαστούν ένα διάστημα προσαρμογής μέχρι να αρχίσουν να αναπτύσσονται. Στο διάστημα αυτό μπορεί να χάσουν ακόμα και όλα τα φύλλα τους...

Το φυτό που αναφέρεις είναι από τα εύκολα φυτά, όπως και τα περισσότερα της οικογένειας των κρυπτοκορίνων.

Για το φυτό αυτό δε χρειάζεσαι κανένα λίπασμα. Αν ωστόσο θέλεις οπωσδήποτε να το βοηθήσεις και να επιταχύνεις κάπως την ανάπτυξη του μπορείς να προσθέσεις καμιά ταμπλέτα κοντά στη ρίζα του.

Γενικά οι κρυπτοκορίνες θέλουν την ησυχία τους. Δεν τους αρέσει να τις μετακινούμε συχνά και όταν πρωτοφυτευτούν μπορεί να χρειαστούν ένα διάστημα προσαρμογής μέχρι να αρχίσουν να αναπτύσσονται. Στο διάστημα αυτό μπορεί να χάσουν ακόμα και όλα τα φύλλα τους...

αρχιζει κ μου χανει φυλλα..ενω τισ πρωτες 3 μερεσ ηταν οκ.. μπορω να κανω κατι η μονο υπομονη να παρει τα πανω της??

Δωστου χρόνο :)

Εκτώς εαν είναι κακή η κατασταση όλων των ριζών! Τότε βάλε φώτο :D

Δωστου χρόνο :)

Εκτώς εαν είναι κακή η κατασταση όλων των ριζών! Τότε βάλε φώτο :D

εγινε...θα επανελθω με νεοτερα :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...