Jump to content

βρασμένο συκώτι καρδιά

ROBIN

Recommended Posts

Ρε παιδιά στα 140 καθαρά λιτρα μου θέλω να βάλω δύο η τρείς δισκους αφου μου αρέσουν πολυ. Αλλά δεν θέλω να μπλέξω με αίματα μπλεντερ κλπ.Ρωτάω λοιπόν αν τα τρώνε βρασμένα ή αν γίνεται να τους διατηρήσει κάποιος υγιείς και με άλλες τροφές.Επίσης στα φίλτρα μου έχω 2 λιτρα siporaxφτάνουν η θέλω και άλλο;

Ευχαριστώ

περαν οτι τα λιτρα που εχεις ειναι αρκετα μονο για ενα ζευγαρι , γιατι δεν κοιτας να αγορασεις καποια κατεψυγμενη τροφη του εμποριου πχ καρδια στενκερ και αυτη οχι σε καθημερινη βαση .

Ρε παιδιά στα 140 καθαρά λιτρα μου θέλω να βάλω δύο η τρείς δισκους αφου μου αρέσουν πολυ. Αλλά δεν θέλω να μπλέξω με αίματα μπλεντερ κλπ.Ρωτάω λοιπόν αν τα τρώνε βρασμένα ή αν γίνεται να τους διατηρήσει κάποιος υγιείς και με άλλες τροφές.Επίσης στα φίλτρα μου έχω 2 λιτρα siporaxφτάνουν η θέλω και άλλο;

Ευχαριστώ

Rubin και εγώ από τα 160 ξεκίνησα και πίστεψε με δεν βολεύει.

Πράγματι δεν μπαίνουν πάνω από 2 μαζί με τη "διακόσμηση".

Σ' αυτά τα λίτρα είχα 3 L matrix και 2 L Sera Siporax + άφθονο μηχανικό για να μπορώ να ταϊζω 2 φορές την εβδομάδα κατεψυγμένη (και μετά τη δεύτερη αλλαγή). Εξάλλου δεν νομίζω να τους αρέσουν τα νερόβραστα... :)

Θα κουραστείς και δεν θα το χαρείς ούτε εσύ ούτε τα ψάρια σου.

Έγινε επεξεργασία - mizu

Ευχαριστώ

Μπορείς να βάλεις ένα όμορφο διαπιστωμένο ζευγάρι με δυνατότητα για μελλοντική αναπαραγωγή…

και ΔΕΝ είναι απαραίτητο να τα ταΐζεις με καταψυγμένη,

υπάρχουν πληθώρα τροφών flakes, bits,…. από διάφορές εταιρίες , που διατηρούνται και αναπτύσσονται οι δίσκοι υγιέστατοι :D

( είμαι της άποψης όσο περισσότερα λίτρα βιολογίας για τους δίσκους τόσο καλύτερα... :) )

Το τι μας αρεσεις,δυστυχως δεν συμπιπτει με οτι μπορουμε καθε φορα.

Κι αφου δεν μπορουμε,καλυτερα να συμβιβαζομαστε.

Το να διατηρησεις ζευγαρι δισκων προυποθετει και καποια εμπειρια,λογω του οτι θα χρειαστουν καποιες ενεργειες απο μερους σου.

Ενημερωσου καλα πριν δοκιμασεις.

Φιλικα :)

Ή ακομα καλυτερα αν θλεις τοσο πολυ τους δισκους, φτιαξε τουλαχιστον ενα 200λιτρο.

Οσο για τις τροφες, ευτυχως υπαρχουν τοσες πολλες και καλες τροφες στο εμποριο που δεν κρινεται απαραιτητο να μπλεξεις με ..........."χασαπικη"!

Το τι μας αρεσεις,δυστυχως δεν συμπιπτει με οτι μπορουμε καθε φορα.

Κι αφου δεν μπορουμε,καλυτερα να συμβιβαζομαστε.

Το να διατηρησεις ζευγαρι δισκων προυποθετει και καποια εμπειρια,λογω του οτι θα χρειαστουν καποιες ενεργειες απο μερους σου.

Ενημερωσου καλα πριν δοκιμασεις.

Φιλικα :)

:D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...