ROBIN 12 Μαίου 2011 #1 Share 12 Μαίου 2011 Ρε παιδιά στα 140 καθαρά λιτρα μου θέλω να βάλω δύο η τρείς δισκους αφου μου αρέσουν πολυ. Αλλά δεν θέλω να μπλέξω με αίματα μπλεντερ κλπ.Ρωτάω λοιπόν αν τα τρώνε βρασμένα ή αν γίνεται να τους διατηρήσει κάποιος υγιείς και με άλλες τροφές.Επίσης στα φίλτρα μου έχω 2 λιτρα siporaxφτάνουν η θέλω και άλλο; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
minoas 12 Μαίου 2011 #2 Share 12 Μαίου 2011 περαν οτι τα λιτρα που εχεις ειναι αρκετα μονο για ενα ζευγαρι , γιατι δεν κοιτας να αγορασεις καποια κατεψυγμενη τροφη του εμποριου πχ καρδια στενκερ και αυτη οχι σε καθημερινη βαση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizu 13 Μαίου 2011 #3 Share 13 Μαίου 2011 (edited) Ρε παιδιά στα 140 καθαρά λιτρα μου θέλω να βάλω δύο η τρείς δισκους αφου μου αρέσουν πολυ. Αλλά δεν θέλω να μπλέξω με αίματα μπλεντερ κλπ.Ρωτάω λοιπόν αν τα τρώνε βρασμένα ή αν γίνεται να τους διατηρήσει κάποιος υγιείς και με άλλες τροφές.Επίσης στα φίλτρα μου έχω 2 λιτρα siporaxφτάνουν η θέλω και άλλο; Ευχαριστώ Rubin και εγώ από τα 160 ξεκίνησα και πίστεψε με δεν βολεύει. Πράγματι δεν μπαίνουν πάνω από 2 μαζί με τη "διακόσμηση". Σ' αυτά τα λίτρα είχα 3 L matrix και 2 L Sera Siporax + άφθονο μηχανικό για να μπορώ να ταϊζω 2 φορές την εβδομάδα κατεψυγμένη (και μετά τη δεύτερη αλλαγή). Εξάλλου δεν νομίζω να τους αρέσουν τα νερόβραστα... Θα κουραστείς και δεν θα το χαρείς ούτε εσύ ούτε τα ψάρια σου. Έγινε επεξεργασία 13 Μαίου 2011 - mizu Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 13 Μαίου 2011 #4 Share 13 Μαίου 2011 Ρε παιδιά στα 140 καθαρά λιτρα μου θέλω να βάλω δύο η τρείς δισκους αφου μου αρέσουν πολυ. Αλλά δεν θέλω να μπλέξω με αίματα μπλεντερ κλπ.Ρωτάω λοιπόν αν τα τρώνε βρασμένα ή αν γίνεται να τους διατηρήσει κάποιος υγιείς και με άλλες τροφές.Επίσης στα φίλτρα μου έχω 2 λιτρα siporaxφτάνουν η θέλω και άλλο; Ευχαριστώ Μπορείς να βάλεις ένα όμορφο διαπιστωμένο ζευγάρι με δυνατότητα για μελλοντική αναπαραγωγή… και ΔΕΝ είναι απαραίτητο να τα ταΐζεις με καταψυγμένη, υπάρχουν πληθώρα τροφών flakes, bits,…. από διάφορές εταιρίες , που διατηρούνται και αναπτύσσονται οι δίσκοι υγιέστατοι ( είμαι της άποψης όσο περισσότερα λίτρα βιολογίας για τους δίσκους τόσο καλύτερα... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Μαίου 2011 #5 Share 13 Μαίου 2011 Το τι μας αρεσεις,δυστυχως δεν συμπιπτει με οτι μπορουμε καθε φορα. Κι αφου δεν μπορουμε,καλυτερα να συμβιβαζομαστε. Το να διατηρησεις ζευγαρι δισκων προυποθετει και καποια εμπειρια,λογω του οτι θα χρειαστουν καποιες ενεργειες απο μερους σου. Ενημερωσου καλα πριν δοκιμασεις. Φιλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 15 Μαίου 2011 #6 Share 15 Μαίου 2011 Ή ακομα καλυτερα αν θλεις τοσο πολυ τους δισκους, φτιαξε τουλαχιστον ενα 200λιτρο. Οσο για τις τροφες, ευτυχως υπαρχουν τοσες πολλες και καλες τροφες στο εμποριο που δεν κρινεται απαραιτητο να μπλεξεις με ..........."χασαπικη"! Το τι μας αρεσεις,δυστυχως δεν συμπιπτει με οτι μπορουμε καθε φορα. Κι αφου δεν μπορουμε,καλυτερα να συμβιβαζομαστε. Το να διατηρησεις ζευγαρι δισκων προυποθετει και καποια εμπειρια,λογω του οτι θα χρειαστουν καποιες ενεργειες απο μερους σου. Ενημερωσου καλα πριν δοκιμασεις. Φιλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος