ROBIN 12 Μαίου 2011 #1 Share 12 Μαίου 2011 Συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά όπως έχω ξαναγράψει είμαι αρχάριος και δεν ξέρω τίποτα.Θέλω να φτιάξω ένα μικρό θαλασσινό 20-30 λιτρα και είδα στο ιντερνετ κάτι μινι protein skimmer φθηνά. Να τα πάρω και χωρίς να ξέρω τι κάνουν τι λέτε και σεις.Θα χρειαστώ και άλλο φιλτράκι για χημική φίλτρανση αφού βιολογική θα κάνει ο βράχος αν έχω καταλάβει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 13 Μαίου 2011 #2 Share 13 Μαίου 2011 Δίαβασε εδώ! protein skimer Ακόμα αυτά τα άρθρα θα σου λύσουν πολλές απορίες Εξοπλισμός, Ενυδρειακά άρθρα για τον εξοπλισμό των ενυδρείων Θάλασσα, Ενυδρειακά άρθρα για το θαλασσινό ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN 13 Μαίου 2011 Author #3 Share 13 Μαίου 2011 Αυτά τοποθετούνται έξω από το ενυδρείο ή μέσα γιατί μόνο απέξω μπορώ να το βάλω . Είναι εύκολη η τοποθέτησή τους΄; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Μαίου 2011 #4 Share 13 Μαίου 2011 Υπαρχουν skimmers τα οποια τοποθετουνται εντος sump η ενυδρειου,καθως και κρεμαστα στην πλατη του ενυδρειου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος