Jump to content

Anubia

Recommended Posts

παιδια καλησπερα....

εχω μια ανουμπια πολυ καιρο και θελω ν μ πειτε εαν ειναι αυτη που ανθιζει και βγαζει το λουλουδακι....καθε μα καθε μερα χωρις πλακα και χωρις υπερβολες πεταει καινουργια φυλλα....αλλα περιμενω ν ανθισει και τιποτα.....να περιμενω η μπα????

παιδια καλησπερα....

εχω μια ανουμπια πολυ καιρο και θελω ν μ πειτε εαν ειναι αυτη που ανθιζει και βγαζει το λουλουδακι....καθε μα καθε μερα χωρις πλακα και χωρις υπερβολες πεταει καινουργια φυλλα....αλλα περιμενω ν ανθισει και τιποτα.....να περιμενω η μπα????

Καλησπέρα αυτή που έχω στο ενυδρείο μου είναι έξι μήνες τώρα έβγαλε λουλούδι και τα φύλλα της είναι σκούρο πράσινο και γυαλιστερό.

εγω την εχω 1μιση χρονο περιπου....δηλαδη δεν παιζει ν ειναι αυτη????

post-42188-1305218430_thumb.jpg

εγω την εχω 1μιση χρονο περιπου....δηλαδη δεν παιζει ν ειναι αυτη????

Δες τη φωτογραφια που σου στέλνω και σύγκρινέ τες εσυ γιατι δεν μπορω να καταλαβω.

κομπλε φιλε μ....σε ευχαριστω....

καμια σχεση ομως :) τσαμπα περιμενα

κομπλε φιλε μ....σε ευχαριστω....

καμια σχεση ομως :) τσαμπα περιμενα

Όλες οι ανούμπιες ανθίζουν.

Αρκεί να βρεθούν στο κατάλληλο περιβάλλον (όχι πολύ δυνατός και άμεσος φωτισμός, καλό ρίζωμα πάνω σε ένα ξύλο για παράδειγμα, νερό καλής ποιότητας και κάποια σχετική λίπανση). Συχνά ανθίζουν έτσι απλά ακόμη και σε συνθήκες που δεν θα τις χαρακτήριζα ιδανικές.

Απ'όσο ξέρω όλες ανθηζουν. Εμένα ανθησε οταν "αφησα" το ενυδρείο στην ησυχία του

α οκ παιδες....σας ευχαριστω....ισως ν μην μ εχει ανθισει ακομα

επειδη πριν 2 βδομαδες την εδεσα σε 3υλο και δεν ηξερα οτι πρεπει ν ηταν δεμενη....

παντως οσο καιρο την ειχα φυτεμενη πολλα φυλλαα τησ κιτρινιζαν και εβγαζε ενα το μηνα καινουργιο και αν.....

τωρα που ειναι δεμενη καθε μερα βγαζει καινουργια

.....

τωρα που ειναι δεμενη καθε μερα βγαζει καινουργια

Καθε μερα??? :)

ναι φιλε μ κααθε μερα χωρις υπερβολες

τι την ψεκάζεις?:D:)

xaxaxax.....τιποτα απολυτως ουτε λιπασμα.......απλα συχνες αλλαγες νερου....δες φιλε μ ηταν οταν μ την πειρα 3 φυλα και δεν μ ειχε βγαλει εδω και 2 βδομαδες που την εδεσα εχει γινει ετσι

xaxaxax.....τιποτα απολυτως ουτε λιπασμα.......απλα συχνες αλλαγες νερου....δες φιλε μ ηταν οταν μ την πειρα 3 φυλα και δεν μ ειχε βγαλει εδω και 2 βδομαδες που την εδεσα εχει γινει ετσι

τερατάκι θα γίνει!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...