Vaggef 12 Μαίου 2011 #1 Share 12 Μαίου 2011 Έχω εξάψει παντού στο μενού τον ΠΜ και δεν βρίσκω τέτοια επιλογή (να υποθηκεύει τα σταλμένα μηνύματα). Έχω στείλει πολλά κατά καιρούς και ο φάκελος (sent items) είναι πάντα άδειος. Αν ξέρει κάποιος ας με διαφωτίσει. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 12 Μαίου 2011 #2 Share 12 Μαίου 2011 οταν γραφεις ενα μυνημα πανω απο το κουμπι της αποστολης εχει ενα που το τσεκαρεις και γραφει Προσθήκη ενός αντιγράφου στον φάκελο των απεσταλμένων Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 12 Μαίου 2011 #3 Share 12 Μαίου 2011 Βαγγελη... ?? Εσυ ο παλιος? οταν γραφεις ενα μυνημα πανω απο το κουμπι της αποστολης εχει ενα που το τσεκαρεις και γραφει Προσθήκη ενός αντιγράφου στον φάκελο των απεσταλμένων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 12 Μαίου 2011 Author #4 Share 12 Μαίου 2011 Δεν το είχα προσέξει ποτέ! Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Μαίου 2011 #5 Share 12 Μαίου 2011 Δεν το είχα προσέξει ποτέ! Ευχαριστώ πολύ Εισαι απαραδεκτος φιλε μου Δεν επιτρεπεται αυτο απο σενα. ΑΙΣΧΟΣ...................... Θα επρεπε να ντρεπεσαι!!!!!!!! . . . . . . . . . . . . . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος