thanashs 12 Μαίου 2011 #1 Share 12 Μαίου 2011 παιδια καλησπερα..... εχω ενα ενυδρειο 60 λιτρων με γλυκο νερο... τωρα θα παρω ενα 200αρι...μ αρεσει πολυ σαν ιδεα το reef..... κοστιζει πολα????εχει ενα εξωτερικο φιλτρο 500 λιτρα την ωρα εχει 2 λαμπες 20 βατ η καθε μια....ανακλαστηρες και θερμαντηρα.....ποσο 9α μ κοστισει περιπου εαν θελησω ν το κανω ετσι???? σας ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 12 Μαίου 2011 #2 Share 12 Μαίου 2011 Το οικονομικό είναι ένα θέμα με τα ενυδρεία θαλασσινου νερού. Η ερώτηση σου εχει ως εξής: "Μου αρέσουν πολύ τα αυτοκίνητα και θελω να αγορασω ενα. Πόσο θα μου στοιχίσει?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 12 Μαίου 2011 Author #3 Share 12 Μαίου 2011 ναι φιλε μ συγνωμη.....επρεπε ν ειμ ποιο συγκεκριμενος.... απο εξοπλισμο τι χρειαζεται δεν εχω ιδεα....το νερο πως γινεται αλμυρο???? ενας βραχος ζωντανος ποσο μπορει ν κοστιζει???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riperakias 12 Μαίου 2011 #4 Share 12 Μαίου 2011 (edited) Με λιγα λογια θα πρεπει να αποφασισεις πρωτα τι ακριβως θες για να σου πουμε.Καταρχας θες βραχο,αραγωνιτη,τεστ τα βασικα,ακιμμερ,κυκλοφοριτες,αντιστροφη οσμοση,αλατι,ενα καλο ρεφρακτομετρο και ΥΠΟΜΟΝΗ edit:sorry παντησαμε μαζι.Λοιπον εξοπλισμο αναφερω πιο πανω.Βραχο θες κανα 20κιλο και παραπανω,αναλογα, δηλαδη περιπου ενα 200 ευρω.Το νερο γινεται αλμυρο αναμιγνυοντας νερα αντιστροφης οσμοσης με αλατι αλατια κυκλοφορουν πολλα στην αγορα Έγινε επεξεργασία 12 Μαίου 2011 - riperakias Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 12 Μαίου 2011 Author #5 Share 12 Μαίου 2011 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=34943 κατι σαν το ενυδρειο εδω που ωρηκα στο φορουμ....ειναι απο την κατηγορια ενυδρεια μελων....χωρις ομως τα πολλα πολλα μονο εκεινο με τα ψαρια....ολα εκεινα π μ λες ποιο πανω πσο κοστιζουν????αξιζει ενα reef??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riperakias 12 Μαίου 2011 #6 Share 12 Μαίου 2011 αξιζει οι ομορφιες ειναι πολλες βεβαια και τα λεφτα επισης Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 12 Μαίου 2011 Author #7 Share 12 Μαίου 2011 ε τοτε ισως να το αφησω προς το παρον και καποια στιγμη οταν βρω λεφτα να το επιχειρησω.....σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και το ενδιαφερον σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 12 Μαίου 2011 #8 Share 12 Μαίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος