Vaggef 12 Μαίου 2011 #1 Share 12 Μαίου 2011 http://www.angelfire.com/ak2/intelligencer...riest_path.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 12 Μαίου 2011 #2 Share 12 Μαίου 2011 (edited) Ποτε θα με πας να το περπατήσουμε Βαγγελη? Έγινε επεξεργασία 12 Μαίου 2011 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 12 Μαίου 2011 Author #3 Share 12 Μαίου 2011 Εγώ μπροστά εσύ από πίσω στα 10Μ και θα είμαστε οι τελευταίοι που θα ανέβουν. αααα ο Jumarou στο τέλος με ελικόπτερο για να μας μαζέψει από την κορυφή.. Χωρίς πλάκα έχω περάσει κάτι παρόμοιο με στατικό σχοινί και συρματόσχοινο στον Όλυμπο και είναι πραγματικά μοναδικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 12 Μαίου 2011 #4 Share 12 Μαίου 2011 μονο αν φοραω αλεξιπτοτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 12 Μαίου 2011 #5 Share 12 Μαίου 2011 μονο αν φοραω αλεξιπτοτο! Εγω αν εχω πιει red bull δε φοβαμαι τιποτα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 12 Μαίου 2011 #6 Share 12 Μαίου 2011 Οντως σε πιανει κατι της! Κανα καγκελακι; Κανα πλακακι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnb 12 Μαίου 2011 #7 Share 12 Μαίου 2011 ουτε με σφαιρες!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 12 Μαίου 2011 #8 Share 12 Μαίου 2011 Τι τρελος που ειναι ο αλλος...Πολυ ωραιο το βιντεακι...ειναι πολυ ωραια να θαυμαζεις την θεα απο εκει πανω...αλλα πως ανεβαινεις ειναι το θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffeman 13 Μαίου 2011 #9 Share 13 Μαίου 2011 Μπορεί να είναι τρομακτικό να "περπατήσεις" αυτό το μονοπάτι... Αλλά για σκεφτείτε... ΠΩΣ στα κομμάτια το έχτισαν όλο αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος