stratigos24 11 Μαίου 2011 #1 Share 11 Μαίου 2011 (edited) Παιδια μια ερωτηση να κανω. Πριν λιγο πηγε φιλος μου σε μαγαζι και αγορασε Taxiphyllum barbieri (Vesicularia). Το φυτο ηταν μεσα σε κουτι απο την εταιρια tropica και ηταν νωπο μεσα. Πως γινεται να πωλουνται ετσι? Απλα επειδη πρωτη φορα το ακουσα και μου φανηκε περιεργο...βασικα κατι τετοιο θα γινεται και με παρραγγελιες φυτων απο το ebay ε? Έγινε επεξεργασία 11 Μαίου 2011 - stratigos24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 11 Μαίου 2011 #2 Share 11 Μαίου 2011 (edited) Τι θέλεις να πεις? Πως θα έπρεπε να πωλούνται? Και από ebay την moss τουλάχιστον που έχω παραγγείλει έτσι νωπή στην στέλνουν, μέσα σε υγρασία όχι σε νερό, σε κουτάκι ή σακουλάκι. Μπορεί να είναι λίγο ταλαιπωρημένα αλλά δεν παθαίνουν τίποτα, σε λίγο καιρό παίρνει τα πάνω της πάλι, ανάλογα και το φωτισμό. Έγινε επεξεργασία 11 Μαίου 2011 - Alpha Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratigos24 11 Μαίου 2011 Author #3 Share 11 Μαίου 2011 (edited) Τι θέλεις να πεις? Πως θα έπρεπε να πωλούνται? Και από ebay την moss τουλάχιστον που έχω παραγγείλει έτσι νωπή στην στέλνουν, μέσα σε υγρασία όχι σε νερό, σε κουτάκι ή σακουλάκι. Μπορεί να είναι λίγο ταλαιπωρημένα αλλά δεν παθαίνουν τίποτα, σε λίγο καιρό παίρνει τα πάνω της πάλι, ανάλογα και το φωτισμό. Nαι δεν αντιλεγω. Απλα μου το ειπε ο φιλος μου και κου εκανε εντυπωση και για αυτο ρωτησα....εγω νομιζα πως μονο μεσα σε ενυδρειο μπορουν να αντεξουν και μου εκανε και εντυπωση το πως θα μπορουσες να παρεις φυτο τυποποιημενο ή απο το ebay....γιαυτο και ανοιξα το θεμα.. Έγινε επεξεργασία 11 Μαίου 2011 - stratigos24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 11 Μαίου 2011 #4 Share 11 Μαίου 2011 Κι εγώ όταν είδα για πρώτη φορά παράξενο μου φάνηκε. Οταν είχα παραγγείλει moss μου είχε έρθει ακρκετά ταλαιπωρημένη αλλά μετά από λίγο καιρό ήταν οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratigos24 11 Μαίου 2011 Author #5 Share 11 Μαίου 2011 Κι εγώ όταν είδα για πρώτη φορά παράξενο μου φάνηκε. Οταν είχα παραγγείλει moss μου είχε έρθει ακρκετά ταλαιπωρημένη αλλά μετά από λίγο καιρό ήταν οκ. Καταλαβα λοιπον...να εισαι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 11 Μαίου 2011 #6 Share 11 Μαίου 2011 Όχι μόνο πωλούνται "νωπά" σε συσκευασίες αλλά εγώ έχω παραλάβει moss τυλιγμένη σε εφημερίδες (δυστυχώς με Ταϊλανδέζικα πλήρως ακαταλαβίστικα) , φυτά σε σακουλάκια (κλασικά) ώστε να κρατιέται η υγρασία, σε φελιζόλ κλπ κλπ. Είναι σύνηθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 11 Μαίου 2011 #7 Share 11 Μαίου 2011 Πολλά φυτά ενυδρείου τα καλλιεργούν και αναπτυσονται έξω από το νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratigos24 11 Μαίου 2011 Author #8 Share 11 Μαίου 2011 A μαλιστα. Δεν τα ηξερα αυτα...να ειστε καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 13 Μαίου 2011 #9 Share 13 Μαίου 2011 (edited) μπορειτε να μου πειτε καταστηματα e bay με φυτα?? (αν δεν μπορειτε να μου πειτε απο εδω επειδη ισως δεν θελετε να κανετε διαφημιση στειλτε πμ, ευχαριστω) Έγινε επεξεργασία 13 Μαίου 2011 - gorgio Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 15 Μαίου 2011 #10 Share 15 Μαίου 2011 καποιοσ?? βοηθηστε τον αμοιρο συγχομπιστα σας γιατι πληρωνει τα φυτα χρυσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος