filoxenos 26 Οκτωβρίου 2006 #26 Share 26 Οκτωβρίου 2006 ...Ίσως είναι καιρός για ένα διαγωνισμό φωτογραφίας....τί λέτε???? Ε, τότε, να και ο δικός μου Liposarcus pardalis, να επιδεικνύει το ραχιαίο του που έφτιαξε (ήταν φαγωμένο από τότε που τον πήρα), στα γκουράμια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΡΝΕΣΤΟΣ 27 Οκτωβρίου 2006 #27 Share 27 Οκτωβρίου 2006 ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους απ' τα βάζα! Δεν είναι ελιές ΕΡΝΕΣΤΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΡΝΕΣΤΟΣ 29 Οκτωβρίου 2006 #28 Share 29 Οκτωβρίου 2006 ΟΚ Θα βγάλω και νεότερη φωτογραφία μεγαλύτερη για τον αδικώ και χάνει από την ομορφιά του ΕΡΝΕΣΤΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΡΝΕΣΤΟΣ 29 Οκτωβρίου 2006 #29 Share 29 Οκτωβρίου 2006 Στην βεράντα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΡΝΕΣΤΟΣ 29 Οκτωβρίου 2006 #30 Share 29 Οκτωβρίου 2006 Ποιος θα μου πει πως βάζου τις φωτογραφίες μεγάλες και όχι έτσι μικρές και να μην κάνω τόσα λάθη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 29 Οκτωβρίου 2006 #31 Share 29 Οκτωβρίου 2006 Μπορείς να μικρύνεις τις διαστάσεις ή και την ανάλυση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΤΕΡΙΝΑ!! 3 Νοεμβρίου 2006 #32 Share 3 Νοεμβρίου 2006 SUPER!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΡΕΣΤΗΣ 6 Νοεμβρίου 2006 #33 Share 6 Νοεμβρίου 2006 Τα ψαράκια σας είναι καταπληκτικά!!!!!! Εγώ έχω δύο μικρά αγγιστράκια, τα οποία δεν λένε να μεγαλώσουν. Όταν τα πρωτοέβαλα στο ενυδρείο ήταν 1,5cm και σήμερα, μετά από εννέα μήνες, το ένα είναι 3,5cm και το άλλο 2,5cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 6 Νοεμβρίου 2006 #34 Share 6 Νοεμβρίου 2006 Ancistrus SP.3 μικρος και μεγαλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΡΝΕΣΤΟΣ 12 Νοεμβρίου 2006 #35 Share 12 Νοεμβρίου 2006 Μπράβο παιδιά!!!Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες και τα ψάρια σας! Ίσως είναι καιρός για ένα διαγωνισμό φωτογραφίας....τί λέτε???? Δημήτρη καλησπέρα Εχθές στην καφετέρια που σου έλεγα ότι αγόρασα ένα pleko είναι Peckoltia pulcher . Αυτό έγραφε η απόδειξη water inn Αλλά ο άτιμος είναι κριμένος συνέχεια μια φορά τον είδα αν ξεθαρρέψει θα Σου στείλω φωτογραφία του Τι χρησιμοποιείς για το βακτήρια πια μάρκα Πιστεύω να με θυμάσαι στο Cafe Olympico 11-11-2006 ΕΡΝΕΣΤΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 12 Νοεμβρίου 2006 Author #36 Share 12 Νοεμβρίου 2006 Δημήτρη καλησπέρα Εχθές στην καφετέρια που σου έλεγα ότι αγόρασα ένα pleko είναι Peckoltia pulcher . Αυτό έγραφε η απόδειξη water inn Αλλά ο άτιμος είναι κριμένος συνέχεια μια φορά τον είδα αν ξεθαρρέψει θα Σου στείλω φωτογραφία του Τι χρησιμοποιείς για το βακτήρια πια μάρκα Πιστεύω να με θυμάσαι στο Cafe Olympico 11-11-2006 ΕΡΝΕΣΤΟΣ Ερνέστο επειδή έχω δεί τα εν λόγω ψάρια είναι Panaque Maccus. Μπορείς να δείς και ΕΔΩ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΡΝΕΣΤΟΣ 16 Νοεμβρίου 2006 #37 Share 16 Νοεμβρίου 2006 Ερνέστο επειδή έχω δεί τα εν λόγω ψάρια είναι Panaque Maccus. Μπορείς να δείς και ΕΔΩ!!! Να το νέο μου φωτομοντέλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΡΝΕΣΤΟΣ 16 Νοεμβρίου 2006 #38 Share 16 Νοεμβρίου 2006 Να το νέο μου φωτομοντέλο Και το παλιότερο ΕΡΝΕΣΤΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος