KokkinosK 11 Μαίου 2011 #1 Share 11 Μαίου 2011 Όπως γράφω και στον τίτλο θα ήθελα την γνώμη των εμπειρότερων όσον αφορά στο κάθε πότε ενδείκνυται να ταΐζουμε έφηβους αλλά και ενήλικους δίσκους με τροφές που έχουν βάση το σκόρδο, όπως π.χ Tropical D-allio. Είναι καλό να ταϊζουμε τακτικά, π.χ μια φορά την ημέρα, την εβδομάδα ή το 15ήμερο ή μήπως να ταϊζουμε ανα διαστήματα ΜΟΝΟΝ αυτή την τροφή ας πούμε για μια ολόκληρη μέρα. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 11 Μαίου 2011 #2 Share 11 Μαίου 2011 Όπως γράφω και στον τίτλο θα ήθελα την γνώμη των εμπειρότερων όσον αφορά στο κάθε πότε ενδείκνυται να ταΐζουμε έφηβους αλλά και ενήλικους δίσκους με τροφές που έχουν βάση το σκόρδο, όπως π.χ Tropical D-allio. Είναι καλό να ταϊζουμε τακτικά, π.χ μια φορά την ημέρα, την εβδομάδα ή το 15ήμερο ή μήπως να ταϊζουμε ανα διαστήματα ΜΟΝΟΝ αυτή την τροφή ας πούμε για μια ολόκληρη μέρα. Ευχαριστώ Αν δεν πας να τον φιλησεις..μια χαρα θα εισαι πλακιτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 11 Μαίου 2011 #3 Share 11 Μαίου 2011 Όπως γράφω και στον τίτλο θα ήθελα την γνώμη των εμπειρότερων όσον αφορά στο κάθε πότε ενδείκνυται να ταΐζουμε έφηβους αλλά και ενήλικους δίσκους με τροφές που έχουν βάση το σκόρδο, όπως π.χ Tropical D-allio. Είναι καλό να ταϊζουμε τακτικά, π.χ μια φορά την ημέρα, την εβδομάδα ή το 15ήμερο ή μήπως να ταϊζουμε ανα διαστήματα ΜΟΝΟΝ αυτή την τροφή ας πούμε για μια ολόκληρη μέρα. Ευχαριστώ εγω πιστευω μια φορα την βδομαδα και θα ειναι κομπλε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 11 Μαίου 2011 Author #4 Share 11 Μαίου 2011 Ένα μόνον τάϊσμα την εβδομάδα προλαβαίνει να κάνει την διαφορά και να ενισχύσει το ανοσοποιητικό τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 11 Μαίου 2011 #5 Share 11 Μαίου 2011 Ένα μόνον τάϊσμα την εβδομάδα προλαβαίνει να κάνει την διαφορά και να ενισχύσει το ανοσοποιητικό τους? Mαι χαρά προλαβαίνει και με μια φορά, άντε 2 την εβδομάδα, από ότι διαβάζω σε παλιότερα θέματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 11 Μαίου 2011 #6 Share 11 Μαίου 2011 Προσωπικα κανω 2-3 ταισματα την εβδομαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 11 Μαίου 2011 Author #7 Share 11 Μαίου 2011 Προσωπικα κανω 2-3 ταισματα την εβδομαδα. 2-3 ταϊσματα την ίδια μέρα, ή μέσα στην διαρκεια της εβδομάδας (π.χ μέρα παρα μέρα) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 11 Μαίου 2011 #8 Share 11 Μαίου 2011 Προσωπικα κανω 2-3 ταισματα την εβδομαδα. 2-3 ταϊσματα την ίδια μέρα, ή μέσα στην διαρκεια της εβδομάδας (π.χ μέρα παρα μέρα) ? Καθε 3η μερα περιπου ενα ταισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 11 Μαίου 2011 Author #9 Share 11 Μαίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ, αλλά μιας που σε βρήκα εύκαιρο έχω μια ακόμη απορία. Πιστεύεις πως έχει διαφορά να ταϊζεις Tropical D-Allio (σε κόκκους ή φυλλαράκια) ή να μουλιάζεις κάποια τροφή για δίσκους (π.χ JBL Discus gran, ή Tetra Discus granules) σε σκορδόζουμο (π.χ Sechem Guarlic Guard) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeepas 11 Μαίου 2011 #10 Share 11 Μαίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ, αλλά μιας που σε βρήκα εύκαιρο έχω μια ακόμη απορία. Πιστεύεις πως έχει διαφορά να ταϊζεις Tropical D-Allio (σε κόκκους ή φυλλαράκια) ή να μουλιάζεις κάποια τροφή για δίσκους (π.χ JBL Discus gran, ή Tetra Discus granules) σε σκορδόζουμο (π.χ Sechem Guarlic Guard) ? Διαφορά έχει σίγουρα το κανονικό σκόρδο σε σχέση με τα διάφορα σκευάσματα ή τις μορφές που τους το χορηγούμε. Γιατί δεν χρησιμοποιείς κανονικό σκόρδο? Λιώσε το, μούλιασε την τροφή και δώσ'την. Επίσης μπορείς να δίνεις και λιωμένο σκόρδο κατευθείαν ΑΝ το τρώνε όπως πχ. τα 2κά μου (και αναφέρομαι σε 100% υγιή δισκία γιατί σε διαφορετική περίπτωση πιθανόν να κάνεις και κακό). Εγώ το δίνω 1-2 φορές/εβδομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 12 Μαίου 2011 #11 Share 12 Μαίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ, αλλά μιας που σε βρήκα εύκαιρο έχω μια ακόμη απορία. Πιστεύεις πως έχει διαφορά να ταϊζεις Tropical D-Allio (σε κόκκους ή φυλλαράκια) ή να μουλιάζεις κάποια τροφή για δίσκους (π.χ JBL Discus gran, ή Tetra Discus granules) σε σκορδόζουμο (π.χ Sechem Guarlic Guard) ? Tην ιδια δουλεια θεωρω οτι κανουν.Για λογους ευκολκιας προτιμω τις τροφες,καμμια φορα παντως και τωρα αντ'αυτου ποτιζω τροφη με σκορδοζουμο.Με μετρο παντα τα ταισματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 12 Μαίου 2011 Author #12 Share 12 Μαίου 2011 Διαφορά έχει σίγουρα το κανονικό σκόρδο σε σχέση με τα διάφορα σκευάσματα ή τις μορφές που τους το χορηγούμε. Γιατί δεν χρησιμοποιείς κανονικό σκόρδο? Λιώσε το, μούλιασε την τροφή και δώσ'την. Επίσης μπορείς να δίνεις και λιωμένο σκόρδο κατευθείαν ΑΝ το τρώνε όπως πχ. τα 2κά μου (και αναφέρομαι σε 100% υγιή δισκία γιατί σε διαφορετική περίπτωση πιθανόν να κάνεις και κακό). Εγώ το δίνω 1-2 φορές/εβδομάδα. Προφανώς ΔΕΝ είσαι παντρεμένος Η γυναίκα μου μυρίζει τα 2 ml σκορδόζουμου στα οποία μούλιασα την τροφή και την έρειξα σε ένα 300άρι RIO. Που να σου λέω τι γινόταν όταν στο παρελθόν έριχνα λιωμένο σκόρδο. Κόλαση. Με κυνηγούσε με Link to comment Share on other sites More sharing options...
chtsos 17 Ιουνίου 2011 #13 Share 17 Ιουνίου 2011 Εγώ ταΐζω τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα,χωρις προβλήματα,αλλά με μέτρο στην ποσότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 17 Ιουνίου 2011 #14 Share 17 Ιουνίου 2011 Προφανώς ΔΕΝ είσαι παντρεμένος Η γυναίκα μου μυρίζει τα 2 ml σκορδόζουμου στα οποία μούλιασα την τροφή και την έρειξα σε ένα 300άρι RIO. Που να σου λέω τι γινόταν όταν στο παρελθόν έριχνα λιωμένο σκόρδο. Κόλαση. Με κυνηγούσε με Κάν'της ένα τεστ και όχι νιτρικών Link to comment Share on other sites More sharing options...
minoas 17 Ιουνίου 2011 #15 Share 17 Ιουνίου 2011 που να μυρισει kai special blend εκει να δεις γλεντι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizu 18 Ιουνίου 2011 #16 Share 18 Ιουνίου 2011 Προφανώς ΔΕΝ είσαι παντρεμένος Η γυναίκα μου μυρίζει τα 2 ml σκορδόζουμου στα οποία μούλιασα την τροφή και την έρειξα σε ένα 300άρι RIO. Που να σου λέω τι γινόταν όταν στο παρελθόν έριχνα λιωμένο σκόρδο. Κόλαση. Με κυνηγούσε με Ίσως πρέπει να γίνει ξεχωριστό post ... γυναίκες δισκάδων vs γυναίκες υπόλοιπων ακουριστών... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 18 Ιουνίου 2011 Author #17 Share 18 Ιουνίου 2011 Ίσως πρέπει να γίνει ξεχωριστό post ... γυναίκες δισκάδων vs γυναίκες υπόλοιπων ακουριστών... Δεν νομίζω πως οι δισκάδες υποφέρουν περισσότερο ή λιγότερο από τις γυναίκες τους από τους υπόλοιπους ακουαρίστες. 'Εχω 3 ενυδρεία και όταν κάνω αλλαγές νερου ή συντήρηση γίνεται χαμός . Αλλά για να είμαστε δίκαιοι, δεν είναι λίγο να ανέχεται να γεμίζεις νερά σαλόνια, διαδρόμους και μπάνια κάθε τρεις και λίγο επειδή είναι το χόμπυ σου. Μπορεί να έχει τρομερή μύτη, αλλά με θεωρώ πολύ τυχερό. και δεν την αλλάζω. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος