donzouan13 11 Μαίου 2011 #1 Share 11 Μαίου 2011 καλησπερα.εχω ενα πλατυ το οποιο ειναι εγγυος εδω κ 1.5 μηνα.ειναι φουσκομενο αρκετα κ το περιμενω.ξερετε περιπου ποσο καιρο κανει να γεννησει κ πως το καταλαβαινω.ειμαι νεος κ ειναι η πρωτη μου φορα.ελπιζω να τα χαρω.το εχω σε ενυδριο 60 λιτρον.ευχαριστω κ παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN12345 11 Μαίου 2011 #2 Share 11 Μαίου 2011 (edited) το ενυδρειο ειναι φυτεμενο; θα γεννισει μεσα στο μηνα σιγουρα τι ηλικια εχει; (ειναι μικρουλα σε μεγεθος η μεγαλη); υγ.μην τη βαλεις σε γεννιστρα ασε τη φυση και θα κανει τη δουλεια της!!!! υγ2.και καλα γεννητουρια Έγινε επεξεργασία 11 Μαίου 2011 - JOHN12345 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 11 Μαίου 2011 #3 Share 11 Μαίου 2011 το ενυδρειο ειναι φυτεμενο; θα γεννισει μεσα στο μηνα σιγουρα τι ηλικια εχει; (ειναι μικρουλα σε μεγεθος η μεγαλη); υγ.μην τη βαλεις σε γεννιστρα ασε τη φυση και θα κανει τη δουλεια της!!!! υγ2.και καλα γεννητουρια Πιθανόν να σταματήσει να τρώει όταν φτάνει η στιγμή και θα ανασαίνει λίγο γρήγορα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 11 Μαίου 2011 #4 Share 11 Μαίου 2011 σε 1,5 μηνα δεν επρεπε να ειχε γεννησει ρε παιδια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 11 Μαίου 2011 #5 Share 11 Μαίου 2011 Τα θυληκα πλατυ, αν δειτε και στο προφιλ τους ξεχωριζουν απο τα αρσενικα λογω της φουσκωμενης κοιλιας τους.Για να καταλαβετε αν οντως ειναι εγκυος πρεπει να ειναι και απο το πλαι λιγο φουσκωμενη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
donzouan13 11 Μαίου 2011 Author #6 Share 11 Μαίου 2011 δειναι φουσκομενο κ στα πλαγια αρκετα.ελπιζω να γινει συντομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 11 Μαίου 2011 #7 Share 11 Μαίου 2011 κερατοφυλλο κ περιμενεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
donzouan13 11 Μαίου 2011 Author #8 Share 11 Μαίου 2011 ευχαριστω φιλαρακι.μια ερωτηση ακομα.εχω ενα μολυ πορτοκαλι κ το τελευταιο καιρο εχει χασει το χρωμα του,δηλ. σαν να ξεθωριαζει.ξερεις απο τι προερχετε?ειμαι νεος κ τωρα μαθαινω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 11 Μαίου 2011 #9 Share 11 Μαίου 2011 Πες μας και αλλα στοιχεια(παραμετροι νερου,συμπεριφορα ψαριου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
donzouan13 11 Μαίου 2011 Author #10 Share 11 Μαίου 2011 το ψαρι δεν εχει κανενα προβλημα.αντιθετος ειναι πολυ κινητικο,ειναι αρσενικο.παραμετρους του νερου δεν ξερω,εχω ενα φιλο μου που εκανε τεστ.εγω εχω να κανω 1 μηνα σχεδον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 11 Μαίου 2011 #11 Share 11 Μαίου 2011 Μια συμβουλη θα σου δωσω για τα ζωοτοκα και απο κει και περα ας μας διαφωτισει καποιος πιο εμπειρος.Να χρησιμοποιεις που και που καμια βιταμινη και απαραιτητως τροφη με σπιρουλινα.....απο τοτε που τα χρησιμοποιω εχω δει τεραστια διαφορα και στην υγεια των ψαριων αλλα και των μικρων.Μου ειχε τυχει σε γκαπυ να εχει ξεθωριασει και οφειλοταν σε ελλειψη ιχνοστοιχειων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
donzouan13 11 Μαίου 2011 Author #12 Share 11 Μαίου 2011 τροφη δινω τη tetra min.εσυ ποια τα δινεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 11 Μαίου 2011 #13 Share 11 Μαίου 2011 Εγω την εχω βρει με την Tropical.Τροφη ειδικη για γκαπυ με σπιρουλινα,συμπληρωμα διατροφης σπιρουλινα και απο βιταμινες κοβαλτιο και ιχνοστοιχεια.....το κοβαλτιο ειναι για να δωσει ζωντανια στο χρωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
donzouan13 11 Μαίου 2011 Author #14 Share 11 Μαίου 2011 εγω μονο αυτη τη τροφη της τετρα τα δινω.πες μου ακριβος πως τα λενε τα κουτακια αυτα να παρω κ εγω.μολυ,πλατυ κ ξιφοφορο εχω τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 11 Μαίου 2011 #15 Share 11 Μαίου 2011 Βιταμινες:Κοβαλτιο,Ιχνοστοιχεια Τροφη:Ειδικη για γκαπυ με σπιρουλινα Συμπληρωματα:Σπιρουλινα Αυτα αν παρεις πιστευω εισαι καλλυμενος,απο την αρχη που ασχοληθηκα με τα ζωοτοκα αυτα χρησιμοποιω Link to comment Share on other sites More sharing options...
donzouan13 11 Μαίου 2011 Author #16 Share 11 Μαίου 2011 θα τα βαλω κ αυτα να δω.ειναι το πρωτο ενυδριο κ προσπαθω να μαθαινω σιγα σιγα.στα pet shop δεν σε καλυπτουν γιατι βαζουν το κερδος πανω απο ολα.προσπαθω μεσα απο εδω να βρω κατι.με ειχε πει ενας οτι η τροπικαλ δεν ειναι καλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 11 Μαίου 2011 #17 Share 11 Μαίου 2011 Τάιζε ποικιλία τροφών,και αν έχεις τη διάθεση μια φορά την εβδομάδα κατεψυγμένες. Το αν είναι καλή μια τροφή ή όχι πρέπει να στο δικαιολογήσει κάποιος.Εκτός αν την έφαγε και τον πείραξε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 11 Μαίου 2011 #18 Share 11 Μαίου 2011 (edited) .Εκτός αν την έφαγε και τον πείραξε. Χαχα σωστο Έγινε επεξεργασία 11 Μαίου 2011 - Johhny_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
donzouan13 11 Μαίου 2011 Author #19 Share 11 Μαίου 2011 ξερετε κανενα online καταστημα με ειδη ενυδρυου για να συγκρινω τιμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 11 Μαίου 2011 #20 Share 11 Μαίου 2011 ξερετε κανενα online καταστημα με ειδη ενυδρυου για να συγκρινω τιμες? το petcumulus...πολυ καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
donzouan13 11 Μαίου 2011 Author #21 Share 11 Μαίου 2011 κανενα αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος