Jump to content

Αλγη Σε κυκλοφορητες.

Recommended Posts

Παιδιά όπως λέει και το θέμα παρατήρησα διαφορα spot αλγείς στους διαφανούς κυκλοφορητές μου.

Όμως ούτε ένα στοιχειο τις σε ολόκληρο το ενυδρείο..Αυτό σημαίνει πως υπάρχει καλή κυκλοφορία έτσι ώστε να μην επηρεαστεί το ενυδρείο αλλα μονο οι αγωγή που μεταφέρεται το νερο?

Επίσης στην έξοδο του κυκλοφορητή είναι σαν spots αλλα στην είσοδο του είναι σαν τριχοειδές νήματα!

Πες te μου τι νομίζετε πως πρέπει να κάνω για να φύγει ή αν θα πρέπει να αφήσω την λειτουργία όπως είναι..

Δουλευω με Water Flow: 1200 Litres per hour σε Βιολογικό υλικό.

και SERA 550 R Plus Air Pump 4 Way (αν παίζει ρολο η παροχή αερα)

Έγινε επεξεργασία - christos k

Οταν ειχα στο ενυδρειο μου βιολογικο φιλτρο με πλακακι και κυκλοφορητη ειχα παρατηρησει οτι οταν ο σωληνας ηταν πρασινος το ενυδρειο βρισκοταν στα καλυτερα του και απο αποψη τιμων νερου αλλα και απο αποψη υγειας των φυτων!

Επίσης ξέχασα να αναφέρω τον φωτισμό.

1xJBL Solar Νατίρ 30W/90cm

και

1xJBL SOLAR COLOR 30W

10 ώρες.

Επίσης ξέχασα να αναφέρω τον φωτισμό.

1xJBL Solar Νατίρ 30W/90cm

και

1xJBL SOLAR COLOR 30W

10 ώρες.

κανεις?

Οταν ειχα στο ενυδρειο μου βιολογικο φιλτρο με πλακακι και κυκλοφορητη ειχα παρατηρησει οτι οταν ο σωληνας ηταν πρασινος το ενυδρειο βρισκοταν στα καλυτερα του και απο αποψη τιμων νερου αλλα και απο αποψη υγειας των φυτων!

και σε μένα σε αυτή τη φάση είναι..θεμα υγειας.

Δεν ειναι τπτ το ανησυχιτικο.....ισα ισα ξερεις οτι ολα βαινουν καλως....

Δεν ειναι τπτ το ανησυχιτικο.....ισα ισα ξερεις οτι ολα βαινουν καλως....

Το ότι δεν είναι κάτι το τόσο ανησυχητικό το γνωρίζω..απλά θέλω να μάθω περισσότερα.

Απ οτι ξερω αυτο οφειλεται επειδη ο κυκλοφορητης αντλει νερο απο το βυθο φουλ σε θρεπτικα συστατικα το οποιο συνεχως ανανεωνεται μεσα στο σωληνα αρα ο σωληνας ειναι το ιδανικοτερο μερος για να αναπτυχθει η αλγη.

Απ οτι ξερω αυτο οφειλεται επειδη ο κυκλοφορητης αντλει νερο απο το βυθο φουλ σε θρεπτικα συστατικα το οποιο συνεχως ανανεωνεται μεσα στο σωληνα αρα ο σωληνας ειναι το ιδανικοτερο μερος για να αναπτυχθει η αλγη.

:) χμμμ Σοφοί απάντηση.. Αυτό θα ειναι τοτε.. Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...