james4784 10 Μαίου 2011 #1 Share 10 Μαίου 2011 Εχω ψιλοξεκινήσει το νέο μου ενυδρείο κ λειτουργο 1 απο τους 4 Tunzu κυκλοφοριτες. Εχω βάλει μεσα ενα foxface κάμποσα καβουρακια κ πριν λίγες μερες εβαλα ενα γυμνοβραγχιο το Hexabranchus sanguineus. 3 μερες ολα καλα, την 4 το πρωι ηταν κιμας απο τον κυκλοφοριτη! Ξερει κανεις καποιον τροπο να το αποφευγο αυτο στο μελλον? το εχω ξαναπάθει κ αλλες φορες. οι Tunxe ολα καλα εκτός από αυτό το πρόβλημα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 10 Μαίου 2011 #2 Share 10 Μαίου 2011 δεσε ενα σφουγγαρι γυρω απο τουs κυκλοφορητε και δεν θα εχειs προβλημα ουτε και με ανεμωνεs εαν βαλειs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Μαίου 2011 #3 Share 10 Μαίου 2011 δεσε ενα σφουγγαρι γυρω απο τουs κυκλοφορητε και δεν θα εχειs προβλημα ουτε και με ανεμωνεs εαν βαλειs. Πως δηλαδη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
james4784 10 Μαίου 2011 Author #4 Share 10 Μαίου 2011 Αυτο θα ρωτουσα κ εγω! πώς γίνεται κ οταν λες σφουγγαρι κατι συγκεκριμένο ωστε να μην δημιούργει προβλήματα στους κυκλοφοριτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 10 Μαίου 2011 #5 Share 10 Μαίου 2011 γυρω γυρω εκει που ρουφαει το νερο με πετονια κανω λαθοs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Μαίου 2011 #6 Share 10 Μαίου 2011 γυρω γυρω εκει που ρουφαει το νερο με πετονια κανω λαθοs? Δεν γινεται αυτο φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 10 Μαίου 2011 #7 Share 10 Μαίου 2011 Οι κυκλοφορητές ποιοί είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 10 Μαίου 2011 #8 Share 10 Μαίου 2011 Aπλα ορισμενοι κυκλοφορητες εχουν ως ανταλακτικό ενα τετοιο σφουγκαρακι. Δεν ξερω αν κατι τετοιο ισχυει για τους Tunze. Παραδειγμα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 12 Μαίου 2011 #9 Share 12 Μαίου 2011 Σωστο. αυτο που λεει ο nikoloutso ολο κ κατι θα βρεις και για τους tunze απλα θελει τακτικο καθαρισμα γιατι μπουκωνουν ευκολα και πεφτει η αποδοση τους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Μαίου 2011 #10 Share 13 Μαίου 2011 Σωστο. αυτο που λεει ο nikoloutso ολο κ κατι θα βρεις και για τους tunze απλα θελει τακτικο καθαρισμα γιατι μπουκωνουν ευκολα και πεφτει η αποδοση τους.... Η αποδοση τους πεφτει με το που βαζουμε αυτο. Για τη Vortech δεν γνωριζω,αφου η φιλοσοφια λειτουργιας της διαφερει. Εγω παντως θα προσεχα τι βαζω στο ενυδρειο για να μην ανησυχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος