Savou 10 Μαίου 2011 #1 Share 10 Μαίου 2011 Καλησπερα παιδια. Σημερα που σηκωθηκα ειδα τα σαλλιγκαρακια μου να κανουν ... οτι βλεπετε στις φωτογραφιες. Πριν λιγο λοιπον ειπα για να ριξω μια ματια στο ενυδρειο τα σαλλιγκαρια ακομα ετσι αλλα οπως βλεπετε και στις φωτογραφιες εχουν αρχισει τα σαλλιγκαρια να κιτρινιζουν εκει λεω τωρα να γελασω η να ανχωθω?? Βγαζοντας τις φωτο παρατησω κατι να εξεχει απο το σαλλιγκαρι σας το εχω κικλωσει κιολλας. Για πειτε μου ρε παιδια κολησανε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 10 Μαίου 2011 #2 Share 10 Μαίου 2011 Καλησπερα παιδια. Σημερα που σηκωθηκα ειδα τα σαλλιγκαρακια μου να κανουν ... οτι βλεπετε στις φωτογραφιες. Πριν λιγο λοιπον ειπα για να ριξω μια ματια στο ενυδρειο τα σαλλιγκαρια ακομα ετσι αλλα οπως βλεπετε και στις φωτογραφιες εχουν αρχισει τα σαλλιγκαρια να κιτρινιζουν εκει λεω τωρα να γελασω η να ανχωθω?? Βγαζοντας τις φωτο παρατησω κατι να εξεχει απο το σαλλιγκαρι σας το εχω κικλωσει κιολλας. Για πειτε μου ρε παιδια κολησανε??? Δεν νομίζω να κολλήσανε φιλε!! αστα στην ησυχία τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 10 Μαίου 2011 Author #3 Share 10 Μαίου 2011 Δεν νομίζω να κολλήσανε φιλε!! αστα στην ησυχία τους χαχα. Μπορεις να μου πεις τη ειναι αυτο στην δευτερη φωτογραφια το εχω κυκλωσει με μαυρο. Αυτο και το κιτρινοπο χρωμα τους μου εκαναν εντυπωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisazre 10 Μαίου 2011 #4 Share 10 Μαίου 2011 Ε, ότι θα βλέπαμε και ακατάλληλες σκηνές με σαλιγκάρια δεν το περίμενα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 10 Μαίου 2011 #5 Share 10 Μαίου 2011 Άστα να κάνουν την δουλειά τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 10 Μαίου 2011 Author #6 Share 10 Μαίου 2011 Ε, ότι θα βλέπαμε και ακατάλληλες σκηνές με σαλιγκάρια δεν το περίμενα ... Kιομως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 10 Μαίου 2011 Author #7 Share 10 Μαίου 2011 Άστα να κάνουν την δουλειά τους Μωρε εγω να τα αφησω να κανουν τη δουλεια του κα ας την κανουν μεχρι αυριο αλλα ξερει κανεις τη εοναι αυτο το εξογκομα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 10 Μαίου 2011 #8 Share 10 Μαίου 2011 Μωρε εγω να τα αφησω να κανουν τη δουλεια του κα ας την κανουν μεχρι αυριο αλλα ξερει κανεις τη εοναι αυτο το εξογκομα?? Φιλε πιθανότατα να είναι το γεννητικό όργανο του αρσενικού.. η το λεγόμενο ''siphon'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 11 Μαίου 2011 #9 Share 11 Μαίου 2011 (edited) Σιφώνιο διαθέτουν μόνο ποικιλίες apple snail και το χρησιμοποιούν για να αναπνέουν από την επιφάνεια. Δεν είναι αναπαραγωγικό όργανο.Tα Red ramshorn είναι ερμαφρόδιτα. Έγινε επεξεργασία 11 Μαίου 2011 - FotisGt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 11 Μαίου 2011 Author #10 Share 11 Μαίου 2011 Ευχαριστω.!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokostas 11 Μαίου 2011 #11 Share 11 Μαίου 2011 Τς τς τς, ηδονοβλεψίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος