Jump to content

διαχωρισμος φυλου

Recommended Posts

γινετει ο διαχωρισμος φιλου στα apple snail με γυμνο ματι???χωρις να τα πιασουμε στο χερι εννοω γτ εαν παω στο πετ σοπ δεν μπορω να πιανω ενα ενα τα σαλιγκαρια να βρω αρσενικο η θυλικο αναλογως

γινετει ο διαχωρισμος φιλου στα apple snail με γυμνο ματι???χωρις να τα πιασουμε στο χερι εννοω γτ εαν παω στο πετ σοπ δεν μπορω να πιανω ενα ενα τα σαλιγκαρια να βρω αρσενικο η θυλικο αναλογως

Φιλε από όσο ξέρω είναι πολύ δύσκολο με το μάτι...το τι εχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις 2-3 και εκεί θα ξεχωρίσεις ζευγάρι από το ζευγάρωμα..επίσης τα golden apple και 10 να είναι μαζί που λέει η κουβέντα καλο κάνει στο ενυδρείο..επίσης αφού θες να ζευγαρώσεις δεν θα εχεις πρόβλημα με τον πληθυσμό τους αφού γεννάνε συνεχεια!! αρα αγορασε 2-3 να εισαι μεσα με της πιθανοτητες!!!

φιλε μ εχω ειδη 2 εδω και ενα μηνα.....λογικα πρεπει ν ειναι του ιδιου φιλου γ ν μν εχουν κανει τιποτα ακομα.......

φιλε μ εχω ειδη 2 εδω και ενα μηνα.....λογικα πρεπει ν ειναι του ιδιου φιλου γ ν μν εχουν κανει τιποτα ακομα.......

Αυτό δεν είναι σίγουρο..αλλα όπως σου ειπα..για να πετύχεις ζευγάρι καλύτερα να εχεις παραπάνω από 2.

εχω αυτες τις 2 και τωρα ειναι πολυ δυσκολο να βρω γιατι εχουμε μονο 2 πετ σοπ και δεν φερνουν σχεδον ποτε....τα ειχα παρει απο πατρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...