Jump to content

παραγγελια απο εξωτερικο

Recommended Posts

εαν επιθυμει καποιος ας επικοινωνησει μαζι μου για να μοιραστουμε τα εξοδα

τα μεταφορικα εξοδα ειναι 70ευρω για οσα κοραλια θελουμε

φιλε μου τι κοραλλια εχουν?απο που θα τα παραγγειλεις?

φιλε μου τι κοραλλια εχουν?απο που θα τα παραγγειλεις?

www.whitecorals.com Έγινε επεξεργασία - Panos1990

βρεθηκε ενας , τα μεταφορικα πηγαν στα 35ευρω :thumbup:

Πότε υπολογίζεται την παραγγελία?

απο εμας εξαρταται, αυτες τις μερες λεμε

η παραγγελια δωθηκε και εφτασε τα 631euro ενω τα μεταφορικα ανηλθαν σε 14euro ΜΟΝΟ κατ ατομο :)

Μια χαρα !!! την επομενη φορα θα συμετασχω κ εγω (ειμαι σε μια διαδικασια νεου εξοπλισμου για την ωρα)

θα ηθελα να μας ενημερωσετε στην κατασταση και στην ποιοτητα οταν ερθουν με το καλο τα ζωντανα.....

η παραγγελια δωθηκε και εφτασε τα 631euro ενω τα μεταφορικα ανηλθαν σε 14euro ΜΟΝΟ κατ ατομο :D

:D:D:rasp:

Μια χαρα !!! την επομενη φορα θα συμετασχω κ εγω (ειμαι σε μια διαδικασια νεου εξοπλισμου για την ωρα)

θα ηθελα να μας ενημερωσετε στην κατασταση και στην ποιοτητα οταν ερθουν με το καλο τα ζωντανα.....

+1 :)

• 2 weeks later...

τα κοραλια ηρθαν σε πολυ κατασταση και καλη συσκευασια <_<

τα χρωματα και το μεγεθος ειναι ακριβως αυτο που δειχνει :D

προτεινεται ανεπιφυλακτα

θελουμε φωτος!!!!!! <_<:D:huh:

θελουμε φωτος!!!!!! <_<:D:huh:

Ναι!!! Ναι!!!Περιμενουμε.

τα κοραλια ηρθαν σε πολυ κατασταση και καλη συσκευασια <_<

τα χρωματα και το μεγεθος ειναι ακριβως αυτο που δειχνει :D

προτεινεται ανεπιφυλακτα

Επίσης να μας πεις τι κοράλια ήρθαν σε άριστη κατάσταση.

ηρθαν σε αριστη κατασταση

υποψη οτι ο φωτισμος μου ειναι οτι χειροτερο, juwel λευκη

οι αλλοι εχουν παρει ζοανθους εαν θελουν μπορουν να ανεβασουν φωτο

post-4536-1306300956_thumb.jpg

post-4536-1306300975_thumb.jpg

post-4536-1306300985_thumb.jpg

Τα ζωάνθους ήρθαν σε πολύ καλή κατάσταση.

Το μόνο παράπονο ότι κάνανε μια πατατιά και βάλανε ένα λάθος βραχάκι αντί για άλλο. Μικρό το κακό μιας και το λάθος είναι αρκετά όμορφο, αλλά...

Ά και το ένα βραχάκι είχε πάνω μια κόκκινη μπούρδα σαν υπόλειμμα από κορμό από κοράλι. Το ξήλωσα και όλα οκ.

Παράσιτα κλπ δεν είδα

Πάντως το μόνο θεματάκι ίσως είναι ότι μπορεί να είναι what you see is what you get, αλλά πολύ πιθανόν οι φωτογραφίες να είναι 3μήνου και πάνω.

Επίσης, οι φωτογραφίες στο site είναι κάτω από ακτινικό φως, οπότε το νου σας, τα χρώματα μόνο κάτω από ανάλογο φωτισμό.

• 2 weeks later...

Από τα πράγματα που μου αρέσουν να λέω σε αυτό το χόμπι είναι και οι αποτυχίες για να μαθαίνουν και οι υπόλοιποι χομπίστες, ένα τεράστιο Χ :blush: για το συγκεκριμένο κατάστημα.

Θα αιτιολογήσω εννοείτε το γιατί.

Όπως οι περισσότεροι ξέρετε εδώ και κάνα χρόνο ασχολούμαι με τις ακανθαστρέες, τις οποίες μου βγήκε ο κούκος αηδόνι για να τις φέρω από το εξωτερικό με υπέρογκα ποσά ανα πόλυπς και μεταφορικά φωτιά, όταν είδα και εγώ το συγκεκριμένο site εντυπωσιάστηκα με τις απίστευτα χαμηλές τιμές σε ακαν, δυστυχώς πάντα υπάρχει μαι παγίδα και ότι πληρώνεις παίρνεις, όλοι ξέρετε ότι οι άκαν μου ήταν τούμπανο, δυστυχώς τον τελευταίο μήνα άρχισαν να μην ανοίγουν φυσιολογικά και να υπάρχει μια τεράστια ανησυχία γιατί ξεκίνησαν κάποιες να κάνουν νεκρώσεις, δεδομένου ότι στην τελευταία εισαγωγή που έκανα από τον Γερμανό υπήρχε και μια ακαν που έλιωσε την επόμενη ημέρα κάνοντας ο ιστός τις κάποιες περίεργες φουσκάλες καφέ χρώματος, την απομάκρυνα κατευθείαν, το κακό φυσικά ήταν ότι επειδή πήρα frags τα πέρασα τριπλό dip και τα έβαλα κατευθείαν στο ενυδρείο, κάποια πολύ ελαφρά τέτοια συμπτώματα άρχισα να διακρίνω πριν μια εβδομάδα και δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν, δεν το είχα ξανά αντιμετωπίσει με αποτέλεσμα να χαθούν γύρω στις 7 ακαν μέχρι σήμερα διότι όπως έχω πει αν δεν ξέρεις τι αντιμετωπίζεις το να κάνεις βίαιες κινήσεις μόνο προβλήματα δημιουργείς στο σύστημα, τα σκληρά μου και τα ζωάνθους μου είναι στα καλύτερα τους και οι μετρήσεις και οι παράμετροι μου ακόμη πιο πολύ, άρα τι ήταν? ήταν και είναι Brown Jelly μια ασθένεια που προσβάλει μόνο lps και ευτυχώς υπάρχει η θεραπεία του ντιπαρίσματος σε διάλυμα lugols αλλά το θέμα μας είναι ότι και στην πρώτη εισαγωγή που έκανα και πήρα 3 ζωάνθους είχαν πάνω διάφορα παράσιτα όπως spiders(και ευτυχώς τα πέρασα από καραντίνα) και του έστειλα email και μου απάντησε να τα ντιπάρω σε νερό όσμωσης, οπότε το μάθημα να μου γίνει πάθημα και να ξανά μάθω πως ότι πληρώνεις παίρνεις, φυσικά βασίστηκα στην πρώτη εισαγωγή που έκανα και πήρα 5 ακαν τις οποίες τις έβαλα σε καραντίνα για 2 εβδομάδες και δεν παρουσίασαν κάτι, αλλά όπως φαίνεται έχει μολυνθεί το ενυδρείο του και δεν κάνει τίποτα, μπορείτε να δείτε και στην φώτο που βάζω από το site του πως το πρωτόζωο τρώει σιγά σιγά την άκαν, ήξερα για αυτή την ασθένεια σε εφύλιες και buble corals αλλά στις ακαν δεν ήξερα ότι μπορεί και εκεί :thumbup:

Συμβουλή σε όσους έχουν πάρει να ντιπάρουν με διάλυμα lugols(ιώδιο) οπωσδήποτε και ξανά μετά από καμιά βδομάδα.

http://www.whitecorals.com/en/Life-Stock-/...rea-Snake6.html

Από τα πράγματα που μου αρέσουν να λέω σε αυτό το χόμπι είναι και οι αποτυχίες για να μαθαίνουν και οι υπόλοιποι χομπίστες, ένα τεράστιο Χ :hysterical: για το συγκεκριμένο κατάστημα.

Θα αιτιολογήσω εννοείτε το γιατί.

Όπως οι περισσότεροι ξέρετε εδώ και κάνα χρόνο ασχολούμαι με τις ακανθαστρέες, τις οποίες μου βγήκε ο κούκος αηδόνι για να τις φέρω από το εξωτερικό με υπέρογκα ποσά ανα πόλυπς και μεταφορικά φωτιά, όταν είδα και εγώ το συγκεκριμένο site εντυπωσιάστηκα με τις απίστευτα χαμηλές τιμές σε ακαν, δυστυχώς πάντα υπάρχει μαι παγίδα και ότι πληρώνεις παίρνεις, όλοι ξέρετε ότι οι άκαν μου ήταν τούμπανο, δυστυχώς τον τελευταίο μήνα άρχισαν να μην ανοίγουν φυσιολογικά και να υπάρχει μια τεράστια ανησυχία γιατί ξεκίνησαν κάποιες να κάνουν νεκρώσεις, δεδομένου ότι στην τελευταία εισαγωγή που έκανα από τον Γερμανό υπήρχε και μια ακαν που έλιωσε την επόμενη ημέρα κάνοντας ο ιστός τις κάποιες περίεργες φουσκάλες καφέ χρώματος, την απομάκρυνα κατευθείαν, το κακό φυσικά ήταν ότι επειδή πήρα frags τα πέρασα τριπλό dip και τα έβαλα κατευθείαν στο ενυδρείο, κάποια πολύ ελαφρά τέτοια συμπτώματα άρχισα να διακρίνω πριν μια εβδομάδα και δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν, δεν το είχα ξανά αντιμετωπίσει με αποτέλεσμα να χαθούν γύρω στις 7 ακαν μέχρι σήμερα διότι όπως έχω πει αν δεν ξέρεις τι αντιμετωπίζεις το να κάνεις βίαιες κινήσεις μόνο προβλήματα δημιουργείς στο σύστημα, τα σκληρά μου και τα ζωάνθους μου είναι στα καλύτερα τους και οι μετρήσεις και οι παράμετροι μου ακόμη πιο πολύ, άρα τι ήταν? ήταν και είναι Brown Jelly μια ασθένεια που προσβάλει μόνο lps και ευτυχώς υπάρχει η θεραπεία του ντιπαρίσματος σε διάλυμα lugols αλλά το θέμα μας είναι ότι και στην πρώτη εισαγωγή που έκανα και πήρα 3 ζωάνθους είχαν πάνω διάφορα παράσιτα όπως spiders(και ευτυχώς τα πέρασα από καραντίνα) και του έστειλα email και μου απάντησε να τα ντιπάρω σε νερό όσμωσης, οπότε το μάθημα να μου γίνει πάθημα και να ξανά μάθω πως ότι πληρώνεις παίρνεις, φυσικά βασίστηκα στην πρώτη εισαγωγή που έκανα και πήρα 5 ακαν τις οποίες τις έβαλα σε καραντίνα για 2 εβδομάδες και δεν παρουσίασαν κάτι, αλλά όπως φαίνεται έχει μολυνθεί το ενυδρείο του και δεν κάνει τίποτα, μπορείτε να δείτε και στην φώτο που βάζω από το site του πως το πρωτόζωο τρώει σιγά σιγά την άκαν, ήξερα για αυτή την ασθένεια σε εφύλιες και buble corals αλλά στις ακαν δεν ήξερα ότι μπορεί και εκεί :thumbup:

Συμβουλή σε όσους έχουν πάρει να ντιπάρουν με διάλυμα lugols(ιώδιο) οπωσδήποτε και ξανά μετά από καμιά βδομάδα.

http://www.whitecorals.com/en/Life-Stock-/...rea-Snake6.html

:bowdown:

Ωραίος Γιώργο, σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση που έκανες.Ας κοιταξουν τα παιδια που πηραν απο το συγκεκριμενο κατάστημα για να μην την πατήσουν και αυτοί.

Έχω τα ζωάνθους στην καραντίνα/φάρμα μου και φαίνονται μια χαρά χωρίς προβλήματα μέχρι στιγμής. Ούτε έχω παρατηρήσει τίποτα ζωύφια.

Για ιωδίνη, χρησιμοποιώ το pro coral iodine μια σταγόνα τη βδομάδα για να βοηθάω τη ανεμώνη και τις γαρίδες μου που αλλάζουν κουστουμάκια πολύ συχνά.

Φαντάζομαι κάνει και αυτό για ντιπάρισμα? Αναλογία που συστήνεται για το ντιπ?

Πάντως όποιος δοκιμάσει ντιπάρισμα, καλό ξέπλυμα μετά για να αποφύγουμε μεγάλες συγκεντρώσεις στο ενυδρείο μας

Έγινε επεξεργασία - dimkasta

Ευχαριστώ Ορέστη :bowdown: , όπως είπα ο στόχος είναι να μην την πατήσουν και άλλοι με τον χειρότερο τρόπο, πιστεύω πως όλοι πρέπει να αναφέρουμε και τα άσχημα και τα λάθη μας για να παραδειγματίζονται οι μη παθών και να έχουν το νου τους.

Δημήτρη τα ζωάνθους μόνο με νερό όσμωσης σκοτώνονται τα spiders και το Coral RX8 έκανε δουλειά, ντίπαρε τα ξανά για σιγουριά, επίσης έχεις πολύ δίκιο για το ξέπλυμα των κοραλλιών μετά το dip ιωδίου, εγώ πάντως βάζω 30 σταγόνες ιώδιο σε ένα λίτρο νερό, ξέρω ότι είναι υπερβολικό αλλά αν καείς από τον χυλό φυσάς και το γιαούρτι :thumbup:

Γιώργο χρήσιμες οι πληροφοριες σου, μετα απο ποσο καιρο απο την στιγμη εισαγωγης στο ενυδρειο σου παρουσιαστηκε το προβλημα?

μηπως θα ηταν καλο να ανοιχθει θεμα dips στο οποιο να αναγραφουμε τις μεθοδους dip ?

πχ

ζοα σε α/ο 5 λεπτα , επαναλαμβανουμε μετα απο 3-4 μερες για τυχον αυγα και σκοτωνουμε spiders.

acan & lps γενικα για brown jelly χρησιμοποιουμε ....

Κώστα παρουσιάστηκε μετά από μια εβδομάδα, αλλά το πρώτο κρούσμα ήταν μια που έλιωσε την επόμενη ημέρα εισαγωγής και το θεώρησα απώλεια λόγω μεταφοράς.

Το απίθανο είναι ότι χρησιμοποιώ 3 διαφορετικά dip αλλά κανένα δεν είναι ιωδιούχο και παρότι έχω lugols δεν το είχα εντάξει στο πρωτόκολλο εισαγωγής οργανισμών διότι το ένα από τα τρία που χρησιμοποιώ είναι και για βακτηριακές μολύνσεις, έλα μου ντε όμως που δεν σκοτώνει το συγκεκριμένο πρωτόζωο :bowdown: , μόνο ιωδιούχο σκεύασμα και κυρίως lugols που είναι πιο συμπυκνωμένο όπως διάβασε στις περισσότερες περιπτώσεις θεραπείας, ευτυχώς οι ακαν μου δείχνουν σημάδια βελτίωσης.

Για τα spiders σίγουρα 15 λεπτά σε νερό όσμωσης και τα καθαρίζεις.

Πάντως τέτοιος οδηγός ντιπαρίσματος θα είναι λίγο δύσκολος μιας και κάθε παράσιτο και ασθένεια έχει τις ιδιαιτερότητες του και πρέπει πρώτα να το αναγνωρίσεις :thumbup:

• 4 weeks later...

Μπορούμε να προσθέσουμε και μια aptaisia που βγήκε πλέον πάνω στο ένα βραχάκι... (τα βραχάκια είναι μόνα τους εδώ και ένα μήνα σε φραγκέρα) Κούραση...

Μπορούμε να προσθέσουμε και μια aptaisia που βγήκε πλέον πάνω στο ένα βραχάκι... (τα βραχάκια είναι μόνα τους εδώ και ένα μήνα σε φραγκέρα) Κούραση...

Απο αυτα που διαβαζω,τον αποκλειουμε ετσι;

Απο αυτα που διαβαζω,τον αποκλειουμε ετσι;

Ε είναι ψιλολαχείο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...