Jump to content

Λίπανση με προιόντα Seachem

Recommended Posts

Σε κάθε αλλαγή νερού που κάνω (μία φορά την εβδομάδα δηλαδή) βάζω και τα παρακάτω λιπάσματα της Seachem, Potassium, Flourish, Iron και Nitrogen.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, αν κάνω για κάποιο λόγο, κάνω αλλαγή νωρίτερα από την προγραμματισμένη θα πρέπει πάλι να ρίξω τα λιπάσματα? Δηλαδή τα λιπάσματα με την αλλαγή νερού βγαίνουν από το νερό?

Έγινε επεξεργασία - Alpha

Σε κάθε αλλαγή νερού που κάνω (μία φορά την εβδομάδα δηλαδή) βάζω και τα παρακάτω λιπάσματα της Seachem, Potassium, Flourish, Iron και Nitrogen.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, αν κάνω για κάποιο λόγο, κάνω αλλαγή νωρίτερα από την προγραμματισμένη θα πρέπει πάλι να ρίξω τα λιπάσματα? Δηλαδή τα λιπάσματα με την αλλαγή νερού βγαίνουν από το νερό?

Εγώ ακόλουθο πάντα το πρόγραμμα τις μιας φορα την εβδομάδα! ανεξάρτητος τον αλλαγών του νερού μου.

λιπασματα δενριχνουμε τη μερα της αλλαγης νερου.....

λιπασματα δενριχνουμε τη μερα της αλλαγης νερου.....

Δεν τα ρίχνω πριν αλλάξω το νερό αλλά αφού το αλλάξω.

Αυτό που θέλω να πω είναι, για παράδειγμα, κάνω σήμερα την προγραμματισμένη εβδομαδιαία αλλαγή και βάζω και τα λιπάσματά μου κανονικά. Αλλά για κάποιο λόγο πρέπει να κάνω αλλαγή πάλι μετά από 2 μέρες. Τα λιπάσματα θα πρέπει να τα ξαναβάλω μετά από αυτή την αλλαγή? Δεν υπάρχει πρόβλημα που έβαλα πριν 2 μέρες πάλι, στην κανονική προγραμματισμένη εβδομαδιαία αλλαγή?

Δεν τα ρίχνω πριν αλλάξω το νερό αλλά αφού το αλλάξω.και αυτο ειναι το λαθος σου....την ημερα της αλλαγης νερου δεν χρειαζεται λιπανση καθως το νεο νερο περιεχει εστω και λιγο συστατικα πλουσια σε λιπασμα ,οποτε...

Αυτό που θέλω να πω είναι, για παράδειγμα, κάνω σήμερα την προγραμματισμένη εβδομαδιαία αλλαγή και βάζω και τα λιπάσματά μου κανονικά. Αλλά για κάποιο λόγο πρέπει να κάνω αλλαγή πάλι μετά από 2 μέρες. Τα λιπάσματα θα πρέπει να τα ξαναβάλω μετά από αυτή την αλλαγή? Δεν υπάρχει πρόβλημα που έβαλα πριν 2 μέρες πάλι, στην κανονική προγραμματισμένη εβδομαδιαία αλλαγή?

αν θελεις να κανεις σωστη λιπανση,και αφου γνωριζεις(υποτιθεται,το συνολο των ml ανα βδομαδα και ανα ζουμι),διαιρεις δια του 6(μερες) και ριχνεις καθημερινα τα ml που χρειαζονται.η 7 μερα ειναι υποτιθεται η μερα της αλλαγης νερου ,οποτε δεν ριχνεις τιποτε.

κατανοητο....?

αν θελεις να κανεις σωστη λιπανση,και αφου γνωριζεις(υποτιθεται,το συνολο των ml ανα βδομαδα και ανα ζουμι),διαιρεις δια του 6(μερες) και ριχνεις καθημερινα τα ml που χρειαζονται.η 7 μερα ειναι υποτιθεται η μερα της αλλαγης νερου ,οποτε δεν ριχνεις τιποτε.

κατανοητο....?

:thumbup::D

κατανοητο....?

Κατανοητό αλλά λίγο δύσκολο να γίνει αυτό στο ενυδρείο μου.

Είναι πολύ μικρό (37λ) και ρίχνω μόνο 1ml την εβδομάδα από το κάθε λίπασμα.

Κατανοητό αλλά λίγο δύσκολο να γίνει αυτό στο ενυδρείο μου.

Είναι πολύ μικρό (37λ) και ρίχνω μόνο 1ml την εβδομάδα από το κάθε λίπασμα.

υπαρχουν και μικρες συριγγες του 1ml συνολικα :thumbup: .μια χαρα μπορεις......

υπαρχουν και μικρες συριγγες του 1ml συνολικα :thumbup: .μια χαρα μπορεις......

Eυχαριστώ :D

Θα πάω αύριο να πάρω μία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...