teo-95 10 Μαίου 2011 #1 Share 10 Μαίου 2011 Λοιπον πήρα αυτα τα δύο ψάρια σήμερα και θα ήθελα να ξέρω την λατινική τους ονομασία στο κατάστημα μου είπαν οτι ειναι ενα φαντασματάκι και μία βεντούζα(ναι χάρηκα αυτο το ξέρω και εγώ) Ευχαρίστω Εικόνες: Φαντασματάκι Βεντούζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 10 Μαίου 2011 #2 Share 10 Μαίου 2011 Λοιπον πήρα αυτα τα δύο ψάρια σήμερα και θα ήθελα να ξέρω την λατινική τους ονομασία στο κατάστημα μου είπαν οτι ειναι ενα φαντασματάκι και μία βεντούζα(ναι χάρηκα αυτο το ξέρω και εγώ) Ευχαρίστω Εικόνες: Φαντασματάκι Δες Εδω Glass Fish Catfish Plecostomus Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo-95 10 Μαίου 2011 Author #3 Share 10 Μαίου 2011 Δες Εδω Glass Fish Catfish Plecostomus euxaristo gia tin boi8eia Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 10 Μαίου 2011 #4 Share 10 Μαίου 2011 euxaristo gia tin boi8eia Παρακαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 10 Μαίου 2011 #5 Share 10 Μαίου 2011 euxaristo gia tin boi8eia Γράφε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος