Jump to content

φυτα γεματα χωμα!!!

Recommended Posts

για σας παιδια εχω ενα μικρο προβληματακι.πριν απο καμια 10ρια μερες μου εφερε ενας φιλοσ αμο απ τι θαλασσα για το ενυδρειο μου.στο ενυδρειο εχο μια egeria.οταν εβαλα τιν αμο μεσα γεμισε το ενυδρειο σκονι.μετα απο 10 μερεσ ι εγερια ειναι καταμαωρι και με νερο ποθ τιν επλυνα δεν κατηαρισε....τι μπορο να κανο΄???????

για σας παιδια εχω ενα μικρο προβληματακι.πριν απο καμια 10ρια μερες μου εφερε ενας φιλοσ αμο απ τι θαλασσα για το ενυδρειο μου.στο ενυδρειο εχο μια egeria.οταν εβαλα τιν αμο μεσα γεμισε το ενυδρειο σκονι.μετα απο 10 μερεσ ι εγερια ειναι καταμαωρι και με νερο ποθ τιν επλυνα δεν κατηαρισε....τι μπορο να κανο΄???????

την αμμο την επλυνες πολυ καλα πριν την βαλεισ?? κανε συχνεσ αλλαγεσ νερου

δεν καταλαβες φιλε μου.με τιν αμμο μια χαρα.δεν κσερο τι τηα κανο με το φθτο ποθ εχει γεμισει αμμο και απο πρασινο εχει γινει κοκκινο.το κσεπλθνα με νερο αλλα τιποτα

Μπορείς να βάλεις φωτογραφία?

Μήπως είναι καμιά άλγη και δεν φταίει η άμμος?

δεν καταλαβες φιλε μου.με τιν αμμο μια χαρα.δεν κσερο τι τηα κανο με το φθτο ποθ εχει γεμισει αμμο και απο πρασινο εχει γινει κοκκινο.το κσεπλθνα με νερο αλλα τιποτα

βαλε μια φωτο να μας βοηθησεις.. ισωσ ειναι καποια αλγη

καλό θα είναι να χρησιμοποιείς και κάποιο ορθογραφικό διορθωτή γιάτι γράφεις με πολλά λάθη και δεν καταλαβαίνουμε τι λες

στο πρώτο ποστ λες ότι το φυτό έγινε μαύρο και σε επόμενο ποστ λες ότι έγινε κόκκινο! Τελικά τι χρώμα είναι για να καταλάβουμε και τι γίνεται; Αν είναι μαύρο παίζει να είναι καμιά άλγη.

Στην αφή πώς νιώθεις τα φύλλα; Είναι ομαλά ή γλιστράει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...