dali_skaz 9 Μαίου 2011 #1 Share 9 Μαίου 2011 για σας παιδια στα 250 λιτρα τι εξοτερικο φιλτρο να βαλο???? και σε τι τιμι μπορο να το βρω μιν με πιασουν κορϊδο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 9 Μαίου 2011 #2 Share 9 Μαίου 2011 στο petcumulus θα βρεις καλες τιμές και πολυ συντομη παραδωση ! Το συστήνω ενεπιφυλακτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 9 Μαίου 2011 #3 Share 9 Μαίου 2011 στο petcumulus θα βρεις καλες τιμές και πολυ συντομη παραδωση ! Το συστήνω ενεπιφυλακτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 9 Μαίου 2011 #4 Share 9 Μαίου 2011 (edited) Το θέμα μετακινήθηκε στη σωστή κατηγορία! Έγινε επεξεργασία 9 Μαίου 2011 - PRINCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 9 Μαίου 2011 #5 Share 9 Μαίου 2011 για σας παιδια στα 250 λιτρα τι εξοτερικο φιλτρο να βαλο???? και σε τι τιμι μπορο να το βρω μιν με πιασουν κορϊδο Για το τι φίλτρο θα επιλέξεις σημαντικό ρόλο παίζει το είδος και ο αριθμός των ψαριών που θα φιλοξενήσεις. Πρροτείνω eheim 2215-2217, αξιόπιστα μηχανήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 9 Μαίου 2011 #6 Share 9 Μαίου 2011 Εγω πλεον φοβάμαι να απαντήσω... Σκευτόμουν για 2215 και είχε γίνει ολοκληρη μάχη οτι δεν προκειτε να με καλυπτει για 300 λιτρα καθαρα ! Μου είπαν ότι θα πρεπει να έχω 6000 λιτρα κικλοφορια και αλλα τετοια για το συγκεκριμένο ενυδρείο... Πλεον φοβαμαι να απαντήσω... Θα σου πώ μονο πως με ένα 2324 eheim εκανα τη δουλειά μου στα 250 μικτά λιτρα ανετα!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 10 Μαίου 2011 #7 Share 10 Μαίου 2011 Σκέψου και την περίπτωση του fluval 405. Καλή εταιρεία, αξιόπιστη, μεγάλος κάδος, καλή κυκλοφορία και συμπεριλαμβάνει και κάποια υλικά. Αν δεν έχεις μεγάλη ιχθυοφόρτωση ίσως να σου κάνει -οριακά- και το 305. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 10 Μαίου 2011 #8 Share 10 Μαίου 2011 Εγω πλεον φοβάμαι να απαντήσω... Σκευτόμουν για 2215 και είχε γίνει ολοκληρη μάχη οτι δεν προκειτε να με καλυπτει για 300 λιτρα καθαρα ! Μου είπαν ότι θα πρεπει να έχω 6000 λιτρα κικλοφορια και αλλα τετοια για το συγκεκριμένο ενυδρείο... Πλεον φοβαμαι να απαντήσω... Θα σου πώ μονο πως με ένα 2324 eheim εκανα τη δουλειά μου στα 250 μικτά λιτρα ανετα!. Γιατί τόσο πολύ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 13 Μαίου 2011 #9 Share 13 Μαίου 2011 Σκέψου και την περίπτωση του fluval 405. Καλή εταιρεία, αξιόπιστη, μεγάλος κάδος, καλή κυκλοφορία και συμπεριλαμβάνει και κάποια υλικά. Αν δεν έχεις μεγάλη ιχθυοφόρτωση ίσως να σου κάνει -οριακά- και το 305. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος