hraklis13 9 Μαίου 2011 #1 Share 9 Μαίου 2011 καλισπερα βρηκα αυτους τους οργανισμους μεσα στο ενδρειο μου μπορειται να μου πειται τι ειναι αν πρπει να τβγαλω η να τισ ξαναβαλω μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Μαίου 2011 #2 Share 9 Μαίου 2011 Το ενα ειναι σκουλικι.Μικρο και απ οτι φαινεται ακινδυνο.Καθαριστης.Τρεφεται με υπολοιματα και νεκρους οργανισμους. Το αλλο ειναι γαριδα pistol. Εγω θα τα κρατουσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hraklis13 10 Μαίου 2011 Author #3 Share 10 Μαίου 2011 καμια αλλη συμβουλη για να ξερω τι πρεπει να κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 11 Μαίου 2011 #4 Share 11 Μαίου 2011 Αυτο που σου ειπε και ο φιλος Διας, ειναι χρησιμοι οργανισμοι στον υφαλο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemeshianos 13 Μαίου 2011 #5 Share 13 Μαίου 2011 (edited) Κοίταξε στο google για eunicid ή eunichid worm ή fireworm. Αν δεν είναι κάποιο από αυτά τότε είσαι οκ. Εγώ έχω ένα ρημάδι eunicid μέσα σε μια τρύπα στο βράχο και δεν καταφέρνω να το αφαιρέσω. Έγινε επεξεργασία 13 Μαίου 2011 - Lemeshianos Link to comment Share on other sites More sharing options...
michael 15 Μαίου 2011 #6 Share 15 Μαίου 2011 Ειναι pistol shrimp σωστα!Εχω και εγω μια ιδια 3 χρονια τωρα.Ηρθε σαν λαθρεπιβατης με τον ζ.βραχο.Δεν εχει δημιουργησει προβληματα,προς το παρων, εκτος αν θα σε ενοχλει εναν μικρο θορυβο "τσακ τσακ" που κανει με την δαγκανα της(σαν να χτυπας το τζαμι με μεταλλικο αντικειμενο) συνηθως οταν κλεινουν τα φωτα η' οταν αισθαινεται οτι απειλειται...Απορω πως την επιασες,ειχα προσπαθησει παλαιοτερα αλλα ματαια...Ειναι παρα πολυ γρηγορες και τρυπωνουν αμεσως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος