Jump to content

Απορία για φυτά

Recommended Posts

Καλησπέρα έχω μια απορία γιατί τα φυτά μου δεν βγάζουν φυσαλίδες οξυγόνου όπως στα άλλα φυτεμένα που έχω δει??

αποτι εχω καταλαβει θες καλη συγκεντρωση διοξειδιου του ανθρακα στο νερο.

εγω προσφατα παρατηρησα πολλες φυσαλιδες στο micranthemum micranthemoides μονο με καθημερινη χρηση seachem excel .

αποτι εχω καταλαβει θες καλη συγκεντρωση διοξειδιου του ανθρακα στο νερο.

εγω προσφατα παρατηρησα πολλες φυσαλιδες στο micranthemum micranthemoides μονο με καθημερινη χρηση seachem excel .

Γιατί καθημερινά;

ακολουθησα τις οδηγιες της seachem :

On initial use or after a major (> 40%) water change, use 1 capful (5 mL) for every 40 L (10 gallons*). Thereafter use 1 capful for every 200 L (50 gallons*) daily or every other day. Dosing may be slowly increased in high-growth aquariums. For smaller dosing please note that each cap thread is approximately 1 mL.

co2 εχεις?

Όχι δεν έχω, τα φυτά που έχω δεν χρειάζονται co2, αλλά και όταν είχα δεν υπήρχε οξυγόνο πάνω στα φύλλα..

απο τι ξερω σε ολα τα φυτα δεν φαινεται η φωτοσυνθεση αλλα σε αυτα που μπορει να φανει χρειαζεται πλουσιο φωτισμο και co2.π.χ στις ανουμπιες που ειναι ευκολο φυτο φυσαλιδες δεν προκειται να δεις

Το θέμα είναι οτί ξεκίνησα με 2-3 φυτά και τώρα έχω καμιά 15 και φυσαλίδες δεν βγάζει κανένα ενώ στο άλλο ενυδρείο έβαλα λίγο κερατόφυλλο και σχεδόν όλο το φυτό γέμισε φυσαλίδες.

και μενα το ιδιο συμβαινει :thumbup::D:thumbup::thumbup:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...