Jump to content

Recommended Posts

το σκευτομουνα καιρο αλαζα συνεχεια σημεια εσκαβα εχωνα εσκαβα εχωνα πλεον καταληξα εσκαψα και συνεχιζω,,, θελω γνωμες ιδεεσ και οτι αλλο καλοπροερετο..

η λυμνη εχει πλατος 2,50 μηκος 1,5 και βαθος η μιση 1 μετροσ και η αλλη μιση 0,60μ

δεξια και αριστερα στο μισο μετρο εχει φοινικες για να κοβουν τον πολυ ηλιο το φιλτρο θα το φτιαξω μονος μου... περισοτερα στην συνεχεια.!!

post-28221-1304942476_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - nikoloutso

• Απαντήσεις 97
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλη συνεχεια....!!! :thumbup:

Καλό κουράγιο!!! :thumbup:

Ανέβαζέ μας φότο για να βλέπουμε τη πρόοδο. :D

καλη συνεχεια και απο μενα!

δεν εχω καταλειξει αν θα βαλω το ειδικο ναιλον πανω απο το τσιμεντο που θα ρηξω η απλα τσιμεντογωνια.. με υλικα μονοτικα

ΘΕλω να τη δω απο κοντα!! Και εννοειται να βοηθησω ασκομα και στο σκαψιμο!!

Μια χαρα σε βρισκω!!

Με το βαθος που εχεις επιλέξει, αν τελικα μεινει τοσο, θα έχεις καλες θερμοκρασιες χειμωνα καλοκαιρι στα χαμηλα κοντα στον πατο. :D

Καλη συνεχεια!!

Οτι χρειαστεις, εδω θα ειμαστε. :thumbup:

φιλε μ μακαρι να μπορουσες αλλα η λυμνη φτιαχνεται ναξο...

χειμωνα αθηνα καλοκαιρι ναξο αρα χωρο εχουμε στο νησι

κοιτα θα μεινει γιατι το ηψος τωρα ειναι 1,20

θα χασει 10 ποντους για μπετο και 3-5 για τσιμεντογονια

αρα 1,05-1,00 μετρο

και πλατοσ εχω υπολογισει το ιδιο..

μονο αντλια νερου δεν εχω εφοδιαστει ακομα γτ δν εχω βγαλει ποσα λτ ειναι τελικα..

αλλα λογικα θελω μεγαλουτσικη

Αυτο στο μεσο της λιμνης τι ακριβως είναι.

Παντως τωρα που ειναι αρχη θα σου προτεινα να βαλεις τουλαχιστον την εισαγωσγη στο φιλτρο απο το μεσω του βυθού, όπου εκει θα έχεις και τις ρήσεις για τραβαει όλα τα υπολείμματα το φιλτρο.

Βλέπω γίνεται χαμός με τις λίμνες :thumbup:

Καλή συνέχεια φίλε μου και ότι θες εδώ είμαστε :thumbup::D

στα αριστερα βλεποντασ τον σωληνα ειναι ενασ μικροσ λακοσ οπου θα νπει μεσα ενα πλαστικο μπολακι (αφου πεσει το μπετο κτλπ) οπου μεσα θα μπει η αντλια ετσι οτι δεν ρουφαει η αντλια την σηκωνω αδιαζω το μπολακι και χαναβαζω.. η κληση της λυμνης θα ειναι προς τα εκει... δεξια στην αλλη γωνια θα γινει το ιδιο λιγο ποιο ψηλα για ωρα αναγκης και τυχων βαλω αλλη μια αντλια να εχω ετοιμα τα στησιματα πανω απο την αριστερη γωνια που θα μπει η αντιλια θα φτιαχτει το φιλτρο με υπερχιληση και θα βγενει μερυακι περιμετρικα στο πισω της λυμνηςοπου θα καταλιγει στην αλλη γωνια σε καταραχτη... (για οξηγωνοση) στην μεση αν ενοεις την μαυριλα ειναι σκια αν ενοεις το φαναρακι εναι εξω στην λυμνη στην ακρια για το βραδυ μην πεσει κανεις μεσα ;ρ

μπροστα θα γινει το ρηχω κοματι για να μπουν φυτα για σκιαση .. :thumbup: καπως ετσι αν προκειψει κατι αλλο θα το δω στην πορεια..

φιλε μου πανο και συνομιλικε μου αφου και γω το 90' ειμαι αου ειστε εδω θ ηθελα απο οσους εχουν την δυνατοτητα και την καλοσηνη να μ δωρισουν κανενα φυτο η κανενα ψαρακι γτ ειναι ειδη το κοστος της ειναι αρκετα μεγαλο και στο τελος δν ξερω αν περισευει τπτ για να αγορασω ψαρακια και φυτα ;(

οποτε οποοιος εχει και θελει να με βοηθεισει θα το ευχαριστουσα πολυ... εγω αναιβενω αθηνα συχνα οποτε μπορω να παω και στο μερος οπου θελησει

ευχαριστω...

Έγινε επεξεργασία - pepos

Στησε με το καλο τη λιμνη... και όλο και καποιο φυτο θα σου βρουμε!!

φιλε μου πανο και συνομιλικε μου αφου και γω το 90' ειμαι αου ειστε εδω θ ηθελα απο οσους εχουν την δυνατοτητα και την καλοσηνη να μ δωρισουν κανενα φυτο η κανενα ψαρακι γτ ειναι ειδη το κοστος της ειναι αρκετα μεγαλο και στο τελος δν ξερω αν περισευει τπτ για να αγορασω ψαρακια και φυτα ;(

οποτε οποοιος εχει και θελει να με βοηθεισει θα το ευχαριστουσα πολυ... εγω αναιβενω αθηνα συχνα οποτε μπορω να παω και στο μερος οπου θελησει

ευχαριστω...

Στησε με το καλο τη λιμνη... και όλο και καποιο φυτο θα σου βρουμε!!

Και φυτά και ψαράκια :D

Έχω δυο απίστευτα χρυσόψαρα που ψάχνουν σπίτι... :thumbup:

ευχαριστω ρε παιδια . πραγματικα :)

Έγινε επεξεργασία - Panos1990

λοιπον μετα απο νεεσ μελετεσ και σκεψεις καταληξα να την κανω 2μ πλατοσ και 1 μηκος βαθοσ 1 για να μ βγει σωστη και σε σχημα και στην κατασκευη . σημερα ριξαμε μια μικρη στρωση μπετο στο πατο για να μην ακουμπαει το σηρμα το χωμα και για να καλουποσουμε ...... απο αυριο..

ξεκινησαμε καλουπομα και αυτιο ρυχνουμε το μπετο.. αντε μπεικαμε στην τελικη ευθεια ,,,

οριστε αν και δεν νομιζω να διακρινονται πολλα εδω .. λογικα σημερα θα μπει το μπετο... αναλογα την ορεξη του μαστορα.....

post-28221-1305443751_thumb.jpg

ζοουμ

post-28221-1305444159_thumb.jpg

και μια ποιο πανοραμικη

post-28221-1305444278_thumb.jpg

Εργοτάξιο βλέπω!!

:)

Καλή συνέχεια!!

δεν επεσε τελικα το μπετο σημερα με τον μα.. μαστορα που εχω μπλεξει και εφερα και τα υλικα και καθοναται...

επεσαν λοιπον τα μπετα .. αυριο ξεκαλουπονουμε την επομενη τσιμεντογωνια και μετα γεμιζουμε σιγα σιγα το πολυ την παρασκευη θα μπουν ψαρακια :)

Τελικά πόσα λίτρα θα σου βγει?

Αποφάσισες αν θα χρησιμοποιήσεις liner η θα χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο μονωτικό υλικό?

Μην βιαστείς να βάλεις ψαράκια. Σιγουρέψου ότι όλα είναι σωστά…

Καλή συνέχει και ανέβασε και άλλες φώτος !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...