lkastritis 11 Μαίου 2011 Author #26 Share 11 Μαίου 2011 No3=25 No2=0 GH=>14d KH=6d pH=7.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lkastritis 11 Μαίου 2011 Author #27 Share 11 Μαίου 2011 anyone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 12 Μαίου 2011 #28 Share 12 Μαίου 2011 αυτο λεω και εγω.. δεν ειναι και παρα πολλα... οποτε δεν πρεπει να υπαρχει προβλημα... ισα ισα οπως λες ομορφαινουν και τον βυθο διχνει πιο φυσικος.. και φανταζμαι παιζουν και μικρο ρολο στην βιολογια του ενυδριου (?). Με τα φυτα δεν νομιζω να υαρχει προβλημα ετσι? να τα τρωνε δλδ... Τροφη φανταζομαι δεν πευτει πολυ.. αυτον τον καιρο δοκιμαζω την ταιστρα της juwell για να δω ποσο κραταει και τετοια ωστε να την βαλω το καλοκαιρι... την εχω βαλει να ριχνει μια φορα την ημερα γυρω στις 8:30 το βραδυ και η ποσοτητα ειναι στην 3η σκαλα δλδ περιπου ενα παρα κατι κουταλακι του γλυκου... Νομίζω πως είναι πολύ γαι τα ψαράκια που έχεις. Ίσως πρέπει να το μειώσεις λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lkastritis 12 Μαίου 2011 Author #29 Share 12 Μαίου 2011 κοκκινε την φωτο την ειδες? λες να το βαλω στην 2η σκαλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος