\/ag 7 Μαίου 2011 #1 Share 7 Μαίου 2011 Καλησπέρα σε όλους..γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω το γνωστό μας μπλε σφουγγάρι των φίλτρων σε μεγάλο σχετικά μέγεθος ώστε να μπορέσω να κόψω και να το προσαρμόσω εγώ όπως θέλω;;; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 8 Μαίου 2011 #2 Share 8 Μαίου 2011 Ελλάδα ή απ' έξω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 8 Μαίου 2011 Author #3 Share 8 Μαίου 2011 Ελλάδα ή απ' έξω; Ελλάδα γιατί το βιάζομαι σχετικά..αλλιώς θα έπαιρνα από ebay!! Να τονίσω οτι δεν ψάχνω για τεράστια ποσότητα μιας και το θέλω για το εσωτερικό φίλτρο του juwel lido..επίσης να είναι και οικονομικό γιατί αλλιώς παίρνω της ίδιας της εταιρίας(δεν γνωρίζω πόσο έχουν τα σφουγγαράκια της juwel αλλά λογικά θα σε ''βαράνε'')... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 9 Μαίου 2011 #4 Share 9 Μαίου 2011 Τι πυκνότητα και διαστάσεις θέλεις, μπορεί να έχω κανένα ρετάλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 10 Μαίου 2011 Author #5 Share 10 Μαίου 2011 Τι πυκνότητα και διαστάσεις θέλεις, μπορεί να έχω κανένα ρετάλι... Μιχάλη οι διαστάσεις είναι 10χ10..αλλά και μεγαλύτερο να είναι το κόβω!!εσύ και να βρεις θα μπλέξουμε με αποστολές όμως...ψάχνω για 2-3 επίπεδα αρκετά πυκνό και άλλα 2-3 πιο αραιό!!αλλά μόνο από παραγγελία στο internet βρίσκω φθηνά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 11 Μαίου 2011 #6 Share 11 Μαίου 2011 Για ένα κομμάτι 10Χ10 σε 30ppi έχω να σου δώσω γιατί Παρασκευή θα είμαι Αθήνα. Αν θες πολλά κομμάτια θα πρέπει να παραγγείλεις... Αν ήθελες επίσης ένα φύλλο 50Χ50Χ5 σε 30ppi μπορώ να σου βρω αλλά για 10ppi που θες επίσης δεν έχω αυτή τη στιγμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john33 11 Μαίου 2011 #7 Share 11 Μαίου 2011 http://petcumulus.gr/index.asp?page=catego...=&show=grid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος