Jump to content

Συνάντηση Μαιου 14/5/2011

Recommended Posts

Αγαπητοί Αφρικάνοι φίλοι και οχι μόνο μην ξεχνάτε την συνάντηση του επόμενου Σαββάτου 14/05/2011 ώρα 17.00 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=60596

:thumbup:

Γενικο αφρικανικο προσκλητηριο στις 14/05/2011 και ωρα 17.00 ολοι παροντες.Για παμε λοιπον. :thumbup:

Μακαρι να σας προλαβω! :thumbup:

Θα περιμένουμε :thumbup:

Μακαρι να σας προλαβω! :thumbup:

Σιγά μην φύγουμε Τριαντάφυλλε, εκεί θα είμαστε :D

Πάλι θα τους περικυκλώσουμε τους φυτεμένους... :thumbup:

Λιγες ωρες εμειναν παιδες,μην ξεχνιομαστε,αλλη μια συντριπτικη μας νικη επι των θαλασσοφυτεμενοδυστυχισμενων ερχεται.... :)

Λιγες ωρες εμειναν παιδες,μην ξεχνιομαστε,αλλη μια συντριπτικη μας νικη επι των θαλασσοφυτεμενοδυστυχισμενων ερχεται.... :D

:D:):D

εγω παντος ηρθα πρωτος! :) ελπιζω να τα ξαναπουμε συσντομα παιδες! χαρηκα που σας γνωρισα απο κοντα!

εγω παντος ηρθα πρωτος! :D ελπιζω να τα ξαναπουμε συσντομα παιδες! χαρηκα που σας γνωρισα απο κοντα!

Η χαρα δικη μας Σακη,μακαρι την επομενη φορα να εχεις πιο πολυ χρονο στην διαθεση σου. :D

Ωραια ηταν και χθες. :)

Ωραία ήταν και χθες. Γνωρίσαμε και δυο καλούς φίλους, τον Σάκη και τον Μιχάλη. Καλά να είμαστε να τα ξαναπούμε.

:)

Σάκη και Μιχαλη χάρηκα Πολύ που τα είπαμε κι απο Κοντά

Παιδιά χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα, ήταν όντως πολύ ωραία.

Όλα τα παιδιά ήταν πολύ φιλικά.

Όποτε ταιριάζει θα έρχομαι.

Δεν αναφέρω ονόματα γιατί χάρηκα εξίσου για όλους αλλά θα αναφέρω μόνο το Σταμάτη που τον συνάντησα μετά το meeting μαζί με το Φώτη και τον ευχαριστώ για όλα... Πολύ αξιόλογο άτομο.

Παιδιά συνεχίστε την προσπάθεια, κάνετε σημαντική δουλειά και μπράβο σας...

Για όσους αφρικάνους, ειδικά τους αρχάριους, σκέφτονται να πάνε στα meetings γιατί "πού θα πάω εγώ τώρα", "τι θα λέω εγώ ανάμεσα σε ξένους", "τι θα κάνω ανάμεσα στους έμπειρους", "θα τη βγάλω στο μουγκό" και τέτοια, μην το σκέφτεστε... είναι πολύ χαλαρά και θα εκπλαγείτε ευχάριστα!

Ρε ποιος μας εμεινε τωρα να γνωρισουμε.................ποιος μας εμεινε;;;;;; :)

Παιδιά χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα, ήταν όντως πολύ ωραία.

Όλα τα παιδιά ήταν πολύ φιλικά.

Όποτε ταιριάζει θα έρχομαι.

Δεν αναφέρω ονόματα γιατί χάρηκα εξίσου για όλους αλλά θα αναφέρω μόνο το Σταμάτη που τον συνάντησα μετά το meeting μαζί με το Φώτη και τον ευχαριστώ για όλα... Πολύ αξιόλογο άτομο.

Παιδιά συνεχίστε την προσπάθεια, κάνετε σημαντική δουλειά και μπράβο σας...

Για όσους αφρικάνους, ειδικά τους αρχάριους, σκέφτονται να πάνε στα meetings γιατί "πού θα πάω εγώ τώρα", "τι θα λέω εγώ ανάμεσα σε ξένους", "τι θα κάνω ανάμεσα στους έμπειρους", "θα τη βγάλω στο μουγκό" και τέτοια, μην το σκέφτεστε... είναι πολύ χαλαρά και θα εκπλαγείτε ευχάριστα!

:rasp:

Με ενθαρρυνεις αφανταστα,η αληθεια ειναι,αλλο να τα λες πισω απο μια οθονη και αλλα να συναντας τους ιδιους και να τα λες απο κοντα.Φαντα ζομαι ολοι τους να ειναι υπερωχα παιδια,εσυ ανοιξες τον δρομο ,τωρα η σειρα μου :)

Ελα να κανουμε λιγο κουτσομπολιο.Αυτος ο Καρυδας και ο Διας τι τυποι ειναι? :D:D:D

Ρε ποιος μας εμεινε τωρα να γνωρισουμε.................ποιος μας εμεινε;;;;;; :)

ΕΓΩ

:D:D

Με ενθαρρυνεις αφανταστα,η αληθεια ειναι,αλλο να τα λες πισω απο μια οθονη και αλλα να συναντας τους ιδιους και να τα λες απο κοντα.Φαντα ζομαι ολοι τους να ειναι υπερωχα παιδια,εσυ ανοιξες τον δρομο ,τωρα η σειρα μου :)

Ελα να κανουμε λιγο κουτσομπολιο.Αυτος ο Καρυδας και ο Διας τι τυποι ειναι? :rasp::D:D

:D

Αν δεν τους δεις από κοντά, δεν περιγράφεται...+PRINCE

+FotisGT+Ilouvatar+Panos1990 και και και...

Με ενθαρρυνεις αφανταστα,η αληθεια ειναι,αλλο να τα λες πισω απο μια οθονη και αλλα να συναντας τους ιδιους και να τα λες απο κοντα.Φαντα ζομαι ολοι τους να ειναι υπερωχα παιδια,εσυ ανοιξες τον δρομο ,τωρα η σειρα μου :D

Ελα να κανουμε λιγο κουτσομπολιο.Αυτος ο Καρυδας και ο Διας τι τυποι ειναι? :rasp::rasp::rasp:

Ελα να μας γνωρισεις,αν τολμας..... :D

Δυστυχως εμεινα ελαχιστα στην συναντηση εξαιτιας πολλων υποχρεωσεων :rasp: ,αλλα θα επανορθωσω συντομα. :D

Οσο για το αποτελεσμα της συναντησης,οπως ειχα προβλεψει κατατροπωθηκαν οι απιστοι :)

Ελα να μας γνωρισεις,αν τολμας..... :D

Δυστυχως εμεινα ελαχιστα στην συναντηση εξαιτιας πολλων υποχρεωσεων :rasp: ,αλλα θα επανορθωσω συντομα. :D

Οσο για το αποτελεσμα της συναντησης,οπως ειχα προβλεψει κατατροπωθηκαν οι απιστοι :)

Δεν φοβαμαι της απειλες σου ,θα ερθω και θα τα πουμε απο κοντα :D

Eγω παντως σε αλλο θεμα το εγραψα.

Οι συναντησεις πρεπει να μετονομαστουν :):D

Έγινε επεξεργασία - Δίας

Μύριζε Αφρική! :)

ναι η αληθεια ειναι πως οι αφρικανοι σε αυτην την συναντηση ηταν υπερπλυθεστεροι! φωτη! ανεβασε καμια φωτο!

άλλη μιά ωραία συνάντηση γεμάτη Αφρική... :)

χάρηκα Μιχάλη και Σάκη!

Να είμαστε καλά, να μαζευόμαστε και να περνάμε το ίδιο καλά.

Άντε να παίρνουν σειρά και οι υπόλοιποι της κατηγορίας που είναι ντροπαλοί... :D

Θαλασσινοί, φυτεμένοι και λοιποί μπερδεμένοι τύποι είναι είδος υπό εξαφάνιση.. Οι Δισκάδες είναι άλλη ιστορία.. αυτοί αλληλοεξοντώθηκαν και όσοι έμειναν είναι πλέον μουσειακά κομμάτια :D

Βασίλη περιμένουμε εσένα τώρα να γίνει χαμός :)

Θαλασσινοί, φυτεμένοι και λοιποί μπερδεμένοι τύποι είναι είδος υπό εξαφάνιση.. Οι Δισκάδες είναι άλλη ιστορία.. αυτοί αλληλοεξοντώθηκαν και όσοι έμειναν είναι πλέον μουσειακά κομμάτια :rasp:

Βασίλη περιμένουμε εσένα τώρα να γίνει χαμός :)

:D:D

Σάκη και Μιχάλη, αν και λίγο καθυστερημένα χαρηκα πολύ για την γνωριμία! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...