christos k 7 Μαίου 2011 #1 Share 7 Μαίου 2011 Έχω την απορία αν όλα τι ήδη moss μπορούν να μπούν σε ενυδρείο.? Καθώς το ανθοπωλείο τις περιοχής μου προσφέρει 40cm moss μονο 4euro.καθαρό και ολοπράσινο.. δεν ξέρει άλλη ονομασία για να μπορώ να το ψάξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 7 Μαίου 2011 Author #2 Share 7 Μαίου 2011 Εχω την εντύπωση πως ειναι αυτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike1247 7 Μαίου 2011 #3 Share 7 Μαίου 2011 σε περιπτωση που ειναι πραγματικα αυτη η MOSS πιστευω φιλε μου οτι σου εφεξε μιας και με δυνατο φωτισμο γινεται υπεροχη και ειναι σχετικα τσαμπα για τοση ποσοτητα που αναφερεις.. στα χαρτια με τις παραγελειες απο τον εισαγωγεα σιγουρα θα αναφερει το ειδος πιστευω.. θα με κανεις να παρω το κουτσο μου ποδι και να τρεχω Λευκωσια.. θα παρω και ενα καινουριο 30αρι και θα το ντυσω με moss.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 7 Μαίου 2011 Author #4 Share 7 Μαίου 2011 σε περιπτωση που ειναι πραγματικα αυτη η MOSS πιστευω φιλε μου οτι σου εφεξε μιας και με δυνατο φωτισμο γινεται υπεροχη και ειναι σχετικα τσαμπα για τοση ποσοτητα που αναφερεις.. στα χαρτια με τις παραγελειες απο τον εισαγωγεα σιγουρα θα αναφερει το ειδος πιστευω.. θα με κανεις να παρω το κουτσο μου ποδι και να τρεχω Λευκωσια.. θα παρω και ενα καινουριο 30αρι και θα το ντυσω με moss.. Ψαξε στα ανθωπολια της περιοχης σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike1247 7 Μαίου 2011 #5 Share 7 Μαίου 2011 αυτο θα κανω.. αξηζει το κοπο και ασ μην πιασει Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios77m 7 Μαίου 2011 #6 Share 7 Μαίου 2011 σίγουρα είναι ένα απο τα είδη μοσσ που βάζουμε στα ενυδρεία μας? στο ανθοπωλείο, το έχει μέσα στο νερό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike1247 7 Μαίου 2011 #7 Share 7 Μαίου 2011 απο τα λιγα που ξερω απο διαβασμα απο το ΑΖ οι moss ειναι emerced φυτα..καμια δηλαδη δεν ειναι υδροβιο φυτο.. ειναι φυτο που επιβιωνει με πολλυ υγρασια ή μουλιασμενο ή βυθισμενο.. απλα χρειαζεται προσαρμογη και πολυ παραπανω φως υποβρυχιως..αν κανω καπια λαθη παρακαλω διορθωστε-διαψευστε με..σε τι μορφη το πουλαει το ανθοπωλειο.. πλεγμα, χυμα, σε χωμα, σε νερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios77m 7 Μαίου 2011 #8 Share 7 Μαίου 2011 απο τα λιγα που ξερω απο διαβασμα απο το ΑΖ οι moss ειναι emerced φυτα..καμια δηλαδη δεν ειναι υδροβιο φυτο.. ειναι φυτο που επιβιωνει με πολλυ υγρασια ή μουλιασμενο ή βυθισμενο.. απλα χρειαζεται προσαρμογη και πολυ παραπανω φως υποβρυχιως.. αν κανω καπια λαθη παρακαλω διορθωστε-διαψευστε με..σε τι μορφη το πουλαει το ανθοπωλειο.. πλεγμα, χυμα, σε χωμα, σε νερο? αυτό το εχω διαβάσει και εγω.τωρα σίγουρα είναι ενα απο τα ειδή που βάζουμε στο ενυδρείο χωρίς προβλήματα για τα ψαρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike1247 7 Μαίου 2011 #9 Share 7 Μαίου 2011 να ρωτησουμε τον αμανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios77m 7 Μαίου 2011 #10 Share 7 Μαίου 2011 να ρωτησουμε τον αμανο κάτσε, του στέλνω μαιλ..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 7 Μαίου 2011 Author #11 Share 7 Μαίου 2011 σε τι μορφη το πουλαει το ανθοπωλειο.. πλεγμα, χυμα, σε χωμα, σε νερο? Το πουλαει σε χυμα μορφι σε κουτι που εχει νερο! Αυριο το αγοραζω και θα ποσταρο την τοποθέτηση του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike1247 7 Μαίου 2011 #12 Share 7 Μαίου 2011 αντε με το καλο να ξεχειλησει το ενυδριο σου moss.. μετα θα ψαχνουμε παρεα γαριδεσ μαλλον.. τσεκαρε να εισε οκ με το φωτισμο σου γιατι απο οτο καταλαβα ειναι αρκετα απαιτητικα φυτα μεσα στο νερο.. αμα δεν βρω παφο και δεν τα καταφερω να ερω θα προσπαθησω να χωσω σε καπιον την αγκαρια σιγουρα να μου την στειλει.. ψηθηκα ασχημα, εξασφαλισα μανι μανι και το πειραματικο ενυδρειο με το φιλτρακι του.. γαριδες?????????????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 8 Μαίου 2011 Author #13 Share 8 Μαίου 2011 γαριδες?????????????????????????? Δεν θυμαμαι να ειδα καπου!! θα το ψαξω ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 8 Μαίου 2011 Author #14 Share 8 Μαίου 2011 Οριστε και 1 φωτογραφία απο το απλωμα της..μετα απο δυσκολίες φυσικά... Moss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 8 Μαίου 2011 #15 Share 8 Μαίου 2011 Οριστε και 1 φωτογραφία απο το απλωμα της..μετα απο δυσκολίες φυσικά... Moss Για να δούμε πως θα τα πάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 8 Μαίου 2011 Author #16 Share 8 Μαίου 2011 Για να δούμε πως θα τα πάει Αυτο λεω και εγω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike1247 8 Μαίου 2011 #17 Share 8 Μαίου 2011 Δεν θυμαμαι να ειδα καπου!! θα το ψαξω ομως μακαρι φιλε μου.. να σε καλα.. η moss δειχνει ομορφη.. και για μενα δειχνει φυσικοτερα απο καθε αλλο φυτο για ενυδρειο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 8 Μαίου 2011 Author #18 Share 8 Μαίου 2011 μακαρι φιλε μου.. να σε καλα.. η moss δειχνει ομορφη.. και για μενα δειχνει φυσικοτερα απο καθε αλλο φυτο για ενυδρειο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike1247 18 Μαίου 2011 #19 Share 18 Μαίου 2011 τελικα ποια η εξεληξη της moss? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 19 Μαίου 2011 Author #20 Share 19 Μαίου 2011 τελικα ποια η εξεληξη της moss? Πρασινίζει!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike1247 19 Μαίου 2011 #21 Share 19 Μαίου 2011 μια χαρα φιλε Χριστο.. ελπιζω να θεριεψει γρηγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος