yiazoo 7 Μαίου 2011 #1 Share 7 Μαίου 2011 (edited) Έχω μία απορία. Στο ενυδρείο μου έχω (είχα.. ; ) red cherries. Έχω να τις δω πολύ καιρό και αναρωτιέμαι μήπως έγιναν γεύμα...Έχω σκαλάρια, pleco, white tetra, neon tetra, μελανοταινίες και κλόουν. Μπορεί κάποια απο αυτά να τις τρώνε; είναι κανενός γεύμα; Αν είναι, να μην ξαναπροσπαθήσω να βάλω...(αν όντως τις έχουν φάει και δεν κρύβονται κάπου) Ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία 7 Μαίου 2011 - yiazoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
crown 7 Μαίου 2011 #2 Share 7 Μαίου 2011 για τα σκαλάρια είναι σίγουρα γευμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 7 Μαίου 2011 #3 Share 7 Μαίου 2011 (edited) σκαλαρια και κλοουν σιγουρα και πλεκο πιθανον... Έγινε επεξεργασία 7 Μαίου 2011 - irongud Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαίου 2011 #4 Share 7 Μαίου 2011 για τα σκαλάρια είναι σίγουρα γευμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiazoo 7 Μαίου 2011 Author #5 Share 7 Μαίου 2011 ok, οπότε δεν το ξαναπροσπαθώ...κρίμα και μ'αρεσαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος