thanashs 7 Μαίου 2011 #1 Share 7 Μαίου 2011 γεια σας.....να κανω καποιες ερωτησεις θελω..... λοιπον γεννησε η μια απο τισ 2 γαριδουλες μ....εχω δει αρκετα απο τα μικρα....ηθελα να ρωτησω αυτα σε ποσο καιρο μεγαλωνουν αρκετα ωστε ν φυγουν πανω απο το φυτο που ειν εκει απο την ωρα που γεννηθηκαν και ποτε μπορουμε ν ξεχωρισουμε αρσενικες απο θυλικες???? φιλοι μ συγνωμη που ανοιγω καινουργια θεματα......υπαρχουν αποριεσ ομως που πρεπει ν μαθω.....πλεον τα ενυδρεια εχουν γινει η αρρωστια μ η τρελα μ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios77m 7 Μαίου 2011 #2 Share 7 Μαίου 2011 Θανάση μην τρελαίνεσαι! κανε μια αναζήτηση στο φόρουμ και θα τα βρεις όλα. απλά πληκτρολόγησε την λέξη που θέλεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 7 Μαίου 2011 Author #3 Share 7 Μαίου 2011 ενταξει φιλε στελιο....σε ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 7 Μαίου 2011 Author #4 Share 7 Μαίου 2011 τελικα δεν μπορεσα να βρω κατι...μηπως ξερει καποιος να μ πει???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 7 Μαίου 2011 #5 Share 7 Μαίου 2011 γεια σας.....να κανω καποιες ερωτησεις θελω..... λοιπον γεννησε η μια απο τισ 2 γαριδουλες μ....εχω δει αρκετα απο τα μικρα....ηθελα να ρωτησω αυτα σε ποσο καιρο μεγαλωνουν αρκετα ωστε ν φυγουν πανω απο το φυτο που ειν εκει απο την ωρα που γεννηθηκαν Περιπου μια εβδομαδα και ποτε μπορουμε ν ξεχωρισουμε αρσενικες απο θυλικες????Οι θυλικιες ειναι πιο μεγαλες...καθως και πιο κοκκινες απο τις αρσενικες...οι οποιες εκτος το οτι ειναι πιο μικρε...το κοκκινο χρομα δεν φενεται καλα...αλλα φενεται σαν μικρες κοκκινες βουλιτσες...! φιλοι μ συγνωμη που ανοιγω καινουργια θεματα......υπαρχουν αποριεσ ομως που πρεπει ν μαθω.....πλεον τα ενυδρεια εχουν γινει η αρρωστια μ η τρελα μ.....Και εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 7 Μαίου 2011 Author #6 Share 7 Μαίου 2011 φιλε μου σε ευχαριστω πολυ.....μ ελεισες καθε απορια...... ετσι η αρρωστια ολων ειν τα ενυδρεια....3εκινας και φτιαχνεις εναν κοσμο που ολα εξαρτονται απο εσενα....αυτο ειν το ωραιο κρατας τις ζωες των ψαριων και οτιδιποτε αλλου ζωντανου στο ενυδρειο στα χερια σου.....και νιωθεις οτι ολα αυτα περιμενουν να τα ταισεις και να τους προσφερεις το καλυτερο δυνατο περιβαλλον....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 8 Μαίου 2011 #7 Share 8 Μαίου 2011 (edited) φιλε μου σε ευχαριστω πολυ.....μ ελεισες καθε απορια...... ετσι η αρρωστια ολων ειν τα ενυδρεια....3εκινας και φτιαχνεις εναν κοσμο που ολα εξαρτονται απο εσενα....αυτο ειν το ωραιο κρατας τις ζωες των ψαριων και οτιδιποτε αλλου ζωντανου στο ενυδρειο στα χερια σου.....και νιωθεις οτι ολα αυτα περιμενουν να τα ταισεις και να τους προσφερεις το καλυτερο δυνατο περιβαλλον.......+σε κανει και υπευθηνο...! Δεν κανει τιποτα Καλη συνεχεια..αν ρωτας για καθε απορεια που σου δημιουργιτε...θα γινεις και καλητερος "Πατερας" για τα ψαρακια σου Έγινε επεξεργασία 8 Μαίου 2011 - nio92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 8 Μαίου 2011 Author #8 Share 8 Μαίου 2011 ναι ναι αυτο πρεπει να γινομαστε ολο και καλυτερη........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 10 Μαίου 2011 Author #9 Share 10 Μαίου 2011 οι μικρες ρεντ τσερι ποσο καιρο κανουν να φτασουν σε ηλικια ζευγαρωματος???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 10 Μαίου 2011 #10 Share 10 Μαίου 2011 οι μικρες ρεντ τσερι ποσο καιρο κανουν να φτασουν σε ηλικια ζευγαρωματος???? Φιλε περίπου στις 7 εβδομάδες είναι έτοιμες οι θηλυκές για ζευγάρωμα!!! καλά γεννητούρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 10 Μαίου 2011 Author #11 Share 10 Μαίου 2011 οκ φιλε μ σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη ανταποκριση..... δεν μετρησα απο οταν γεννηθηκαν ομως και δεν ξερω ποσο καιρο τις εχω τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 10 Μαίου 2011 #12 Share 10 Μαίου 2011 οκ φιλε μ σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη ανταποκριση..... δεν μετρησα απο οταν γεννηθηκαν ομως και δεν ξερω ποσο καιρο τις εχω τωρα E δεν πειράζει..ασε τη φύση να μετράει για εμάς τότε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 10 Μαίου 2011 Author #13 Share 10 Μαίου 2011 ετσι κανω φιλε μ....οτι θελει ν γινει ας γινει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος