mariafd 7 Μαίου 2011 #1 Share 7 Μαίου 2011 καλημερα εχω ενα κοκκινο αστερια σε ενα ενυδρειο 50 λιτρων εδω και ενα μηνα. και σημερα τον βρηκα κατω στην αμμο κουλουριασμενο !!!! το χρωμα του ειναι οπβς ηταν κατακοκκινο αλλα δεν κουνιεται και εχει βγαλει κατι μικρεσ μαυρεσ κοντεσ τριχουλες,,,, ειναι αρωστος ? μηπως πεθανε ? τι μπορω να κανω ? ξερει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 8 Μαίου 2011 #2 Share 8 Μαίου 2011 Μια φωτογραφία θα βοηθούσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariafd 9 Μαίου 2011 Author #3 Share 9 Μαίου 2011 βασικα το παιδι απο οπου τον πηρα ειπε οτι πεθανε βεβαια το γιατι δεν το ξερω στεναχωρεθηκα πολυ και μαλλον δεν θα ξαναπαρω στερια ξανα ...... διαβασα στα αρθρα του aquazone οτι οι περισσοτεροι πεθαινουν απο ασυτια ....... αλλα αφου μου ειπαν οτι τρωνε απολλυματα . ????? μπορεις να μου πεις πως μπορω να αναιβασω φωτογραφιες απο το μικρο μου reef ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 11 Μαίου 2011 #4 Share 11 Μαίου 2011 βασικα το παιδι απο οπου τον πηρα ειπε οτι πεθανε βεβαια το γιατι δεν το ξερω στεναχωρεθηκα πολυ και μαλλον δεν θα ξαναπαρω στερια ξανα ...... διαβασα στα αρθρα του aquazone οτι οι περισσοτεροι πεθαινουν απο ασυτια ....... αλλα αφου μου ειπαν οτι τρωνε απολλυματα . ????? μπορεις να μου πεις πως μπορω να αναιβασω φωτογραφιες απο το μικρο μου reef ? Σου έχω στείλει π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 11 Μαίου 2011 #5 Share 11 Μαίου 2011 Ο συγκεκριμένος αστερίας είναι γένους Echinaster,και σε τόσο μικρό ενυδρείο είναι καταδικασμένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariafd 11 Μαίου 2011 Author #6 Share 11 Μαίου 2011 γιαυτο πεθανε.................. δεν μου το ειπαν οτι θελει να ειναι σε μεγαλο ενυδρειο απο εκει που το πηρα και εγω σε αυτα που διαβασα γενικα για τους αστεριες δεν εγραφε τπτ για το μεθεθος των ενυδρειων και των λιτρων. κριμα τζαμπα πηγε ο αστεριας, θα μπορουσα να το δωσω σε εναν γνωστο μου που εχει ενυδρει 180 λιτρων . μηπως και σωζωναν! σε ευχαριστω παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος