Πλατων110 7 Μαίου 2011 #1 Share 7 Μαίου 2011 Καλημερα σε ολους/ες Νεος -ψαρακας- στο σαιτ αυτο κ στο χομπυ/τρελα/απασχοληση αυτη. Ελπιζω να τα λεμε που κ που απο εδω κ περα. Οταν μπορεσω θα διαβασω καποια πραγματα κ θα σας ρωτησω κ καποια δικα μου. Φιλος του χρηστου με την Ζ3 τον οποιο κ Αν δε τον ανεφερα μου ειπε οτι θα μου εσταζε μια ζωη το ενυδρειο οποτε υπεκυψα στην πιεση... Τα λεμε αργοτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 7 Μαίου 2011 #2 Share 7 Μαίου 2011 Καλως ηρθες στην ομορφη παρεα μας Με τετοιους φιλους που εχεις ολα θα πανε καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 7 Μαίου 2011 #3 Share 7 Μαίου 2011 Καλημέρα και καλώς ήλθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 8 Μαίου 2011 #4 Share 8 Μαίου 2011 καλως μας ηρθες φιλαρακι!!!!! να πουμε λοιπον οτι φτιαχνουμε ενα ενυδρειο 150χ40χ60 για σκαλαρια..... και να ακουσουμε και διαφορες αποψεις..... ανοιξε στον παρακατω τομεα ενα θεμα!!! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=78 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 8 Μαίου 2011 #5 Share 8 Μαίου 2011 κυριε fishakis θα μας βοηθησετε?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 8 Μαίου 2011 #6 Share 8 Μαίου 2011 Καλως ήλθες στην παρεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 8 Μαίου 2011 #7 Share 8 Μαίου 2011 Καλώς ήρθες στην παρέα του ΑΖ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πλατων110 13 Μαίου 2011 Author #8 Share 13 Μαίου 2011 Σας ευχαριστω... Ανοιξα ενα νεο θεμα οπως μου ειπες χρησταρα -αργησα λιγο διοτι ειμαι στο κρεβατι τις τελευταιες μερες- κ οποιος μπορει να βοηθησει θα ηταν χρησιμη κ ευπροσδεκτη η αποψη του. Καλο καλοκαιρι σε ολες/ολους οταν ελθει με το καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikitas79 13 Μαίου 2011 #9 Share 13 Μαίου 2011 Καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε!!! Καλές συζητήσεις και καλά στησίματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts